Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συγκλονίζει το δράμα Πρετεντέρη!

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Παρά την συνεχή κατήχηση του Ελληνικού λαού και τα “αντιφασιστικά”  πορίσματα του αγωνιστή της δημοκρατίας Γιάννη Πρετεντέρη τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν είναι ανάλογα των προσπαθειών του καθώς και των προσπαθειών των άλλων ακηδεμόνευτων συναδέλφων του.
Έτσι στη χθεσινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ήταν φανερή η απογοήτευσή του για τους όρους που διεξάγεται η πολιτική στη χώρα μας, γιατί υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού- σύμφωνα με τη δημοσκόπηση και της GPO- που παρουσιάζει μια δυσανεξία στην κατήχηση Πρετεντέρη, μιας και  το ΠΑΣΟΚ με ποσοστά που μετρούνται στα δάκτυλα της μιάς χειρός βλέπει μόνιμα την πλάτη των κλούβιων αυγών και  η ΝΔ κινείται γύρω από το 20%.
Και είναι συγκλονιστικό το δράμα Πρετεντέρη…
Αποκαυκίδιο το ασαμάρωτο
Σχόλιο Απόκαυκου: Είναι φανερό ότι αυτοί που επιμένουν να αντιδρούν στην κατήχηση και που είναι περισσότεροι από όσους δείχνουν οι δημοσκοπήσεις απλώς θεωρούν στην τεράστια πλειοψηφία τους χειρότερους εγκληματίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τους τραμπούκους των κλούβιων αυγών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *