Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μπομπολιστάν: Άνοιξαν οι ασκοί του …διαβόλου!

Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων


Του Τάσου Μελετόπουλου
Με πολύ ενδιαφέρον άκουσα τη μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, που εκτιμώ πολύ, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Αφορούσε την υπόθεση που εξελίσσεται στις Σκουριές. Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό με όσα άκουσα από τον δικηγόρο των πολιτών. Ανέφερε ότι μετά από εισαγγελική παραγγελία παρακολουθούνται από την Ε.Υ.Π. όλες οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των κατοίκων της Ιερισσού και ότι η Ε.Υ.Π, έχει σταμπάρει τέσσερις τρομοκρατικές ομάδες ανάμεσα στους κατοίκους. Πάνω από 25 άτομα έχει ήδη καλέσει ο ανακριτής για να αποδείξουν ότι δεν είναι τρομοκράτες και ότι δεν είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Που σημαίνει ότι αν ο ανακριτής και εισαγγελέας πειστούν ότι είναι συμμορία, θα προφυλακιστούν όπως τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Όπως τ’ ακούτε. Ο ασκός της Χρυσής Αυγής έβγαλε ένα άλλο φαρμακερό φιδάκι που κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου από το ’74 και μετά, που έπεσε η Χούντα: Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Πριν λίγους μήνες, μερικοί οργισμένοι κάτοικοι που έβλεπαν το φυσικό περιβάλλον που τους περιτριγύριζε να αφανίζεται, κινήθηκαν εναντίον της επιχείρησης με παράνομο και βίαιο τρόπο. Τους λίγους και υπεύθυνους, τους εντόπισαν οι αρχές και μερικοί από αυτούς είναι ήδη προφυλακισμένοι. Οι 35.000 όμως πολίτες που βρέθηκαν στη συναυλία ενάντια στην εταιρεία δεν είναι τρομοκράτες ούτε έχουν συστήσει εγκληματική οργάνωση. Απλά δεν θέλουν το χρυσωρυχείο να εξακολουθεί να δουλεύει ανεξέλεγκτο και παράνομα όπως εκείνοι διατείνονται. Όλη αυτή η ιστορία λάσπης που εξελίσσεται στις Σκουριές μου θύμισε τότε που ήμουν 12 ετών – εποχή Χούντας – και έπαιζα κρυφτό απέξω από το σπίτι ενός φίλου, ένα στενό πιο κάτω από το παλάτι. Είχε μόλις βραδιάσει και εκεί που τρέχαμε και κρυβόμασταν έφτασαν δύο μυστικά της ασφάλειας και μας μάζεψαν και μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Φοβηθήκαμε πολύ. Στο τμήμα μας ρώτησαν από τι, ή από ποιον κρυβόμασταν. Τους είπαμε ότι παίζαμε κρυφτό. Δεν μας πίστεψαν και πήραν τηλέφωνο σπίτι του φίλου όπου βγήκε η αδερφή του που ήταν 10 ετών. Ο αστυνομικός τη ρώτησε αν ο αδερφός της είναι καλό παιδί και αυτή του απάντησε «Όχι». Ευτυχώς που μπήκε στο γραφείο κάποιος ανώτερός τους, σκεπτόμενος άνθρωπος κι όχι πίθηκος και τους έκανε νόημα να βγουν έξω από το δωμάτιο να τους πει. Τελικά οι ίδιοι που μας έπιασαν μας έβαλαν στο αυτοκίνητο και μας πήγαν πίσω. Πριν βγούμε από το αυτοκίνητο, μας είπαν με αυστηρό τόνο: «Εδώ δεν θα παίζετε».

Η τριλογία που μεγαλούργησε στη δικτατορία: χαρακτηρίζω, αποφασίζω και διατάσσω, επιστρέφει με γρήγορους ρυθμούς. Θέλει μεγάλη προσοχή η Δημοκρατία που επιθυμούμε αλλά και η προάσπιση του κράτους δικαίου. Στην Ιερισσό η Ε.Υ.Π. χαρακτήρισε 4 ομάδες πολιτών ως τρομοκρατική οργάνωση. Παρακολουθεί όλες τις συνδιαλέξεις όλων των κατοίκων της. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί με συνοπτικές διαδικασίες στον καθένα από μας που οργανώνεται και εναντιώνεται – χωρίς βία – στην πολιτική της δεξιάς συγκυβέρνησης που είναι μεν δημοκρατικά εκλεγμένη και διατηρεί ευρωπαϊκή κατεύθυνση, αλλά από την άλλη ψηφίζει και επιβάλει οικονομικά μέτρα που δεν θα τολμούσε να εφαρμόσει όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και κανένα άλλο αριστερό κόμμα.

Πηγή: protagon.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *