Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Της κεντροαριστεράς τα …δύσκολα

Προβληματισμός επικρατεί στη ΔΗΜΑΡ για τη στάση του κόμματος στην ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια και ως συνήθως είναι διχασμένοι.
Υπάρχουν εκείνοι που σαν τα περιβόητα υποβρύχια γέρνουν προς το ΠΑΣΟΚ και θα ήθελαν να μη ψηφίσει το κόμμα την πρόταση του Σύριζα, αφού αν γίνει κάτι τέτοιο, ο μνησίκακος Χοντροβαγγέλας θα το θεωρήσει ως αιτία πολέμου και θα προκύψουν αυτόματα  αξεπέραστα εμπόδια για τη δημιουργία της ελληνικής ελιάς.
Όμως υπάρχει και η διακηρυγμένη αρχή του κυρ’ Φώτη για πλήρη διαφάνεια και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τη ΔΗΜΑΡ, αφού αν ψηφίσουν υπέρ της πρότασης, αποχαιρέτα την την κεντροαριστερά, ενώ εάν ταχθούν κατά, τότε θα βρεθούν κάτω από τα πυρά του Σύριζα για ταύτιση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινής γνώμης στην συνείδηση της οποίας ο Προεδροαντιπρόεδρος είναι ταυτισμένος με κάθε είδους λαμογιά και θεωρείται κόκκινο πανί…
Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της ΔΗΜΑΡ στην τορπίλη που εκτόξευε ο μικρός Αλέξης και που τα θύματα αναμένεται να είναι πολλά
Πάκης Δημάρατος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *