Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Σκουριές-gate»: Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Ελευθεροτυπίας για την παρακολούθηση των τηλεφώνων των δημοσιογράφων που έπαιρναν τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από τους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής και μάλιστα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον των κατοίκων και μάλιστα ορισμένες εξ αυτών αφορούν την περίοδο πριν ακόμη γενικευθούν τα επεισόδια με τη χρήση όπλων.
Απόδειξη ότι το παρακράτος του Μπόμπολα με τη συνεργασία του Σαμαρά και του Δένδια καταπατεί  στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και όλοι αυτοί μαζί με τον αδίστακτο Βενιζέλο είναι ικανοί για τα πάντα.
Και ο προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλος, ιδιαίτερα με την ψήφιση του νόμου περί εγκληματικής οργάνωσης που αφορά βέβαια τη Χρυσή Αυγή αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και εναντίον του  ΣΥΡΙΖΑ που κάλυψε πολιτικά τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές και να τον εμφανίσει ότι υπέθαλπε εγκληματική οργάνωση…
Και  χαρακτηρισικό του συναγερμού που έχει σημάνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι και η ανακοίνωσή του ότι: “Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» σχετικά με απομαγνητοφωνήσεις τηλεφωνικών συνεντεύξεων από δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ που περιλαμβάνει η δικογραφία για τις Σκουριές, εγείρει μείζον ζήτημα δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας, για το οποίο πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί η κυβέρνηση, μετά και τη σχετική καταγγελία της ΠΟΕΣΥ. Σε μια δημοκρατία δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές τέτοιες πρακτικές, οι οποίες προσιδιάζουν σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *