Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι “χουβαρντάδες” της δημοτικής Αρχής


Πολύ γενναιόδωρη αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η δημοτική Αρχή Ελισάφ στην ιδιωτική πρωτοβουλία, αφού ζητά από την Οικονομική Επιτροπή να αναθέσει στην εταιρεία “Enact” το έργο να αδειάζει τα καλαθάκια στο Πάρκο Πυρσινέλλα κάθε Κυριακή το πρωί. Η  εργασία αυτή εκτιμάται ότι θα διαρκεί το πολύ δύο ώρες και η εταιρεία θα παίρνει 5000 ευρώ το χρόνο.

Η  “Enact” είναι η ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει για λογαριασμό του δήμου τον πλύσιμο των κάδων και έχει επίσης αναλάβει τη μεταφορά του υπολείμματος από το Εργοστάσιο Απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι μέχρι τους ΧΥΤΑ, τον εξοπλισμό με οχήματα και μηχανήματα τους ΣΜΑ και την αποκομιδή των απορριμμάτων σε αρκετούς Δήμους του Νομού. 

Το γεγονός καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους η δημοτική Σύμβουλος Όλυ Τσουμάνη και ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ιωαννίνων, που ζητούν την απόσυρση της ανάθεσης και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τον καθαρισμό των πάρκων και των κοινόχρηστων χώρων του δήμου.

“Όσο εφευρετικοί γίνονται για τα επιχειρηματικά συμφέροντα οι της δημοτικής Αρχής, τόση αφωνία τους πιάνει μπροστά στα κυβερνητικά στελέχη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Για το δήμαρχο –όπως απάντησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο- είναι βολονταρισμός να προσληφθούν με μόνιμη και σταθερή δουλειά άνεργοι εργάτες. Αντίθετα λογικό είναι να μπουκώνουμε τους επιχειρηματικούς ομίλους με κέρδη και να καθαρίζεται η πόλη από κακοπληρωμένους συμβασιούχους” επισημαίνει ο σύλλογος των εργαζομένων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *