Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Parga Beach AE: Συκοφαντικό το δημοσίευμα για καταπάτηση παραλίας από την εταιρεία μας

Αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση στο site μας επιστολής αναγνώστη μας από την Πάργα, ο οποίος με τίτλο θέτει το ζήτημα της κατασκευής τύπου deck του ξενοδοχείου, πάνω στην άμμο της παραλίας Βάλτου στην Πάργα της Πρέβεζας, διατυπώνοντας μια σειρά από ερωτήματα.

Έτσι ο Χρήστος Ιωάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Parga Beach AE με σημερινή επιστολή του απαντά στο δημοσίευμα και υποστηρίζει ότι η επιχείρηση του δεν παρανομεί ούτε καταπατά δημόσιο χώρο και ότι οι ενέργειές τους είναι νόμιμες με όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις και με βάση του τι προβλέπεται από τις δημόσιες αρχές για τις χρήσεις του αιγιαλού και παραλίας, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα συκοφαντικό και ζητώντας επανόρθωση.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Χρήστου Ιωάννου:

“Σε δημοσίευμα σας με ημερομηνία 8/7/21 αναφέρετε πως η επιχείρηση Parga Beach AE παρανομεί και καταπατά δημόσιο χώρο. Τα παραπάνω σχόλια είναι ψευδή αφού οι ενέργειες μας είναι νόμιμες, με τις απαιτούμενες εγκρίσεις και με βάση του τι προβλέπεται από τις δημόσιες αρχές για τις χρήσεις του αιγιαλού και παραλίας.

Κατά συνέπεια οι χαρακτηρισμοί σας είναι προσβλητικοί και συκοφαντικοί. Θα περίμενε κανείς από ένα μέσο ενημέρωσης πριν εξαπολύσει βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «καταπατητής» να έχει κάνει μια έρευνα και να έχει ρωτήσει τους άμεσα εμπλεκόμενους. Αυτό δεν έγινε.

Η αναδημοσίευση «σχόλιου αναγνώστη» δεν αναιρεί τις ευθύνες του ΑΠΟΚΑΥΚΟΣ Ο ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από την στιγμή που είναι αναρτημένο στον ιστότοπό του.

Τέλος, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την πολιτική σκοπιμότητα αφού όλο το άρθρο επικαλείται την πολιτική ιδιότητα του μετόχου της Parga Beach AE (και πατέρα μου) Στράτου Ιωάννου.

Αιτούμαστε την άμεση διόρθωση του συκοφαντικού και προσβλητικού σχολίου σας.

Χρήστος Ιωάννου

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Parga Beach AE “

Το ιστολόγιό μας δημοσιοποιεί με χαρά την επιστολή των υπευθύνων της Parga Beach AE και εύχεται οι πληροφορίες του αναγνώστη μας να μην είναι αληθείς, γιατί το ζήτημα της καταπάτησης των αιγιαλών είναι μέγα ζήτημα που μαστίζει τη χώρα μας και αυτός είναι ο λόγος που δημοσιεύσαμε την επιστολή με τα αντίστοιχα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που μας εστάλησαν.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *