Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πάργας συνέχεια…


Η Πάργα είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός στην Ήπειρο και ένα μέρος με πολλές ομορφιές. Τώρα μάλιστα με το άνοιγμα του τουρισμού  χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται την περιοχή για μερικές ώρες ή μέρες ξεκούρασης. Παράλληλα η επιχειρηματική δραστηριότητα στον τουρισμό φαίνεται ότι ξεκίνησε και αυτό είναι παρήγορο στις μέρες που ζούμε. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα όμως που πρέπει να υπόκειται σε νόμους και κανόνες και όχι στη λογική του ” ό, τι αρπάξουμε”.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής ο Απόκαυκος φιλοξενεί κάθε άποψη που συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη αλλά και στο σεβασμό των επισκεπτών, που έχουν όλοι δικαίωμα στην απόλαυση της θάλασσας και του Ελληνικού καλοκαιριού.

Έτσι και σήμερα δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη μας που βρισκόταν σήμερα στην Πάργα και θίγει “κακώς κείμενα”.

Και αυτό το κάνουμε όχι γιατί έχουμε κάτι με την επιχειρηματικότητα αλλά γιατί θέλουμε να δώσουμε και στους καταναλωτές ένα βήμα για να εκφράσουν όσα διαπιστώνουν με την επισήμανση ότι επιχειρηματικότητα χωρίς καταναλωτές δεν υπάρχει.

Ολόκληρη η επιστολή:

“Δεν γνωρίζω κατά πόσο παράνομες ή όχι είναι οι εργασίες στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλα εγώ θα αναφερθώ σε κάτι άλλο.

Στην παραλία Κρυονέρι (κεντρική της Πάργας) η παραλία έχει ενοικιαστεί σε ιδιώτες , οι οποίοι την έχουν καταλάβει κι έχουν στρώσει ομπρέλες σε ολο το μήκος της, αφήνοντας μόνο ένα μικρό τμήμα 10 μέτρων περίπου για αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν τα 10 ευρώ, δεν θέλουν, ή θέλουν να μείνουν για λίγα λεπτά κάνοντας μια βουτιά και να φύγουν.
Η νομοθεσία εξ΄ όσων γνωρίζω είναι σαφέστατη:

α) Ανάμεσα στους επαγγελματίες πρέπει να υπάρχει κενό για αυτους που δεν θα κάνουν χρήση των ομπρελών

β) Ομοίως και μπροστά από τις ομπρέλες (προς την πλευρά της θάλασσας).


γ) Οι ομπρέλες θα καλύπτουν σε πλάτος την πρόσοψη του καταστήματος και όχι παραπάνω μέτρα.

Στην περίπτωση μας τίποτα από αυτά δεν εφαρμόζεται και δεν ισχύει όπως φαίνεται και από τη φωτο, που ειναι σημερινή.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αφού εισέπραξε δεν ασχολείται.
Το Λιμεναρχείο Πάργας μάλλον δεν βλέπει τις παραβάσεις, μιας κι ασχολείται με το αν εχουν μπει τα σταντ-καταλογοι των καταστημάτων στη σωστή θέση και να ανοιγοκλείνουν την είσοδο της παραλιακής.. .

Επομένως αν δεν έχει να πληρώσεις το 10ρικο, ψάξε αλλού να κολυμπήσεις.

Κ.Σ”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *