Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κικίλιας: Άδεια άνευ αποδοχών για όσους δεν θα εμβολιαστούν, ενώ υποχρεούνται

Σε εξειδίκευση των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την κοινή ενημέρωση με τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Πιερρακάκη. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, πλέον, καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός όλου του προσωπικού σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, ΑμεΑ, ευπαθών ομάδων και όλες τις δομές υγείας. Όσοι δεν το πράξουν τίθενται σε αναστολή εργασίας με χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών.

Για όσους εργάζονται σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, θα πρέπει μέχρι τις 16 Αυγούστου να έχουν προχωρήσει στην πρώτη δόση του εμβολίου. Για τους δε υγειονομικούς, ως καταληκτική ημερομηνία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου -πρώτη δόση- και αφορά όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας από διαγνωστικά κέντρα μέχρι, κλινικές και εννοείται δημόσια νοσοκομεία και δομές της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε πως δημιουργούνται τριμελείς επιτροπές από ιατρούς του ΕΣΥ και πανεπιστημιακούς, ανά υγειονομική περιφέρεια, που θα αξιολογούν αιτήματα εκ μέρους των υπόχρεων για απαλλαγή από τον εμβολιασμό για αποδεδειγμένους λόγους υγείας, κατόπιν ειδικής λίστας εξαιρέσεων που θα προσδιορίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *