Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο άνθρωπος που επί των ημερών του οι μίζες έγιναν θεσμός

Κρύος ιδρώτας λούζει τον Σημίτη για τις μίζες  που επί των ημερών του ήταν το αγαπημένο σπορ των υπουργών του και των κάθε λογής αξιωματούχων των κυβερνήσεών του.

Μέχρι τώρα ο κ. Σημίτης έχει προσπαθήσει να οχυρωθεί πίσω από τον ισχυρισμό ότι το ΚΥΣΕΑ και ο ίδιος ως πρωθυπουργός επιλαμβάνονταν μόνο σε πολιτικό επίπεδο των προμηθειών των εξοπλιστικών και δεν μπορούσαν να έχουν γνώση ούτε να υποψιάζονται τι συμβαίνει «κάτω από τη μύτη» τους.
 Η απολογία Κάντα όμως υπήρξε ως προς αυτό αποκαλυπτική, καθώς προέκυψε ότι η προμήθεια των μαχητικών F-16 επιβλήθηκε (με τη θερμή υποστήριξη του Κων. Μητσοτάκη) από τον κ. Σημίτη, μολονότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, ως αρμόδιος υπουργός, ήθελε τα F-15! 
Το εύλογο συμπέρασμα είναι, λοιπόν, ότι ο τότε πρωθυπουργός, όταν είχε τους δικούς του λόγους (κι ενώ το πάρτι με τις μίζες υπογείως βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη), παρενέβαινε και όριζε εκείνος τις αποφάσεις…
Ηδη στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων το καθεστώς «ασυλίας» για τον κ. Σημίτη έσπασε με τη δήλωση του βουλευτή Γ. Μιχελογιαννάκη, ο οποίος ζήτησε (την ώρα που και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ σιωπά) την άμεση εξέταση του πρώην πρωθυπουργού από τις εισαγγελικές Αρχές, θεωρώντας «αδιανόητο, με όλα αυτά τα πρόσωπα που εμπλέκονται από το 1996 έως το 2002, να μη γνώριζε τίποτα».
Και η απαίτηση να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο ρόλος του κ. Σημίτη στα εξοπλιστικά είναι πάνδημο αίτημα!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *