Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Με εντολή …Γερμανών οι μίζες για τα εξοπλιστικά

Ο εφοπλιστής Μιχάλης Ματαντός, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη ενώπιον των ανακριτών για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, φέρεται να ανέφερε στην απολογία του πως προέβαινε σε πληρωμές για τα υποβρύχια με εντολές των Γερμανών στελεχών της Ferrostaal, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες των πληρωμών. Ο Ματαντός αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ

Ο Μιχάλης Ματαντός, που κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος, φέρεται ως ο αντιπρόσωπος της γερμανικής Ferrostaal. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο μέσω της εταιρείας του ΜΙΕ διακίνησε ποσά που ξεπερνούν τα 60 εκατ. ευρώ.
Στο υπόμνημά του αρνείται όλες τις κατηγορίες όχι όμως και τον ρόλο του υποστηρίζοντας πως λάμβανε εντολές από τους Γερμανούς για πληρωμές χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες αυτών.
Μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ματαντός φέρεται να έχει δώσει 1 εκατ. ευρώ στον Ι. Μπέλτσιο και 2,5 εκ. στον πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων, Σωτήρη Εμμανουήλ. Και οι δύο έχουν κριθεί προφυλακιστέοι για την υπόθεση των εξοπλισμών.
Ο συνήγορος του εφοπλιστή, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ανέφερε ότι ο Μιχάλης Ματαντός βοηθά την δικαστική έρευνα και παρέχει τις πληροφορίες που του ζητούνται ακόμη και για πληρωμές που δεν περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο.
Πηγή: tvxs.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *