Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Ακάλυπτη” τελικά η κίνηση των πέντε δημάρχων!

Πάμε για ύπνο Κατερίνα!

Διαφημίστηκε σαν η αναμέτρηση των πέντε γιγάντων της τοπικής αυτοδιοίκησης με άλλους πέντε γίγαντες πολίτες στην διαβόητη ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Γιάννη Ντερμπεντέρη!
Και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν μια ακόμη μούφα, σαν αυτές που συνηθίζει να προσφέρει το πλυντήριο της διαπλοκής στους ¨Ελληνες ιθαγενείς για να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Συμπέρασμα; Κανένας δεν κατέλαβε τι το κοινό συνδέει τους πέντε γίγαντες, εκτός του γεγονότος ότι  τα ραμολί Μπουτάρης και Φίλιος θα προτιμούσαν χαμηλότερη μουσική στα μπαρ της νεολαίας, όπου συνηθίζουν να συχνάζουν κατά δήλωσή τους…
Και βέβαια ότι η κίνησή τους βρίσκεται κάτω από την κάλυψη του ιδιόρρυθμου Ακάλυπτου της Ελληνικής τηλεόρασης του Καφετζόπουλου, μια κάλυψη που για τον δικό μας δεν ήταν και τόσο φανερή, γεγονός που προκάλεσε ένα μικρό παράπονο από  τον Φίλιππα της διαπλοκής, που μετά από μια πορεία που ξεκίνησε από το ΚΚΕ και πέρασε από σαράντα κύματα, έφτασε στοσημείο να εκλιπαρεί την συμπάθεια των κάθε λόγής ακάλυπτων Ντερμπεντέρηδων.
Πάκης με τα ψηλά ρεβέρ
ΥΓ: Βέβαια είδηση υπήρχε για τους Γιαννιώτες! ΄Όχι γιατί έμαθαν με πόση αποφασιστικότητα ο κ. Φίλιος πάταξε την κατάχρηση στα ταμεία του δήμου αλλά στην απάντησή στο ερώτημα του Ντερμπεντέρη, αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος.
Άραγε κατάλαβαν εκεί στην “Ενότητα” των πολιτών πόση αξία έχουν οι διαδικασίες για την επιλογή υποψηφίου δημάρχου; Εδώ ο άλλος αυτοανακηρύχτηκε  σε πανελλήνια τηλεακρόαση Θωμά  μου….

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *