Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Ιμπαγάσα και ο …μπαγάσας

                                                        Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς …


“ Πανικός στη μοντιαζιέρα ”
Δεν έχει όρια πλέον η παραπληροφόρηση στην οποίο επιδίδονται καθημερινά οι χειροκροτητές της μνημονιακής πολιτικής και της ετοιμόρροπης κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.
Θύμα των πανικόβλητων μονταζιέρηδων έπεσε αυτή τη φορά – εκτός από την αλήθεια- ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος έκανε το λάθος να ειρωνευτεί το απίθανο ενδεχόμενο μελλοντικής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη  ΝΔ του  Σαμαρά.

Αυτή τη δήλωση που είναι σαφώς ειρωνική την παρουσίασαν τα αργυρώνητα ΜΜΕ της διαπλοκής ως βαρυσήμαντη πολιτική διαφοροποίηση του ιστορικού στελέχους της αριστεράς!

Χάθηκε για τον τόπο μας ένας μεγάλος επενδυτής!

Πριν από καιρό σε ερώτηση Αθηναίου δημοσιογράφου για το τι έκανε σαν βουλευτής ο κ. Βαγγέλης Αργύρης απάντησε με περισσή ειλικρίνεια ότι διακρίθηκε στην θεραπεία αιτημάτων των ψηφοφόρων του.
Χθες σε αντίστοιχη ερώτηση του Γιαννιώτη δημοσιογράφου Κώστα Κυρίτση ο βετεράνος σοσιαλιστής υποστήριξε ότι στη μακρά πολιτική διαδρομή του δημιουργούσε  συνεχώς νέες θέσεις εργασίας…
Φυσικά, αφού μόνο οι όρνιθές του διέφυγαν από το διορισμό τους  στο δημόσιο, το οποίο βέβαια ο και εκσυγχρονιστής του τόπου μας θεωρεί σαν την αιτία των δεινών του τόπου μας.

Ο Ιμπαγάσα και ο μπαγάσας
Και μιας  και περί του τοπικού Ευαγγέλου του σοσιαλισμού ο λόγος να σημειώσουμε τις προπονητικές ικανότητές του, αφού μεταξύ σοβαρού και αστείου επισήμανε χθες ότι, αν ο Μίτσελ έβαζε χθες τον Ιμπαγάσα στο ματς του Ολυμπιακού, δεν θα έμπαινε σε περιπέτειες φέρνοντας ισοπαλία με τον Ατρόμητο.
Να υποθέσουμε ότι αυτές οι προπονητικές ικανότητες τον οδηγούν να διατηρεί τον θηλυκό Ιμπαγάσα  του οίκου του σε θέση  σέντερ φορ στην ομάδα του διαδόχου του προς δόξαν του εκσυγχρονισμού του δημοσίου…
Και ύστερα ο μπαγάσας διαμαρτύρεται για την άδικη μεταχείρησή του από μερικά ΜΜΕ.

Στο πυρ το εξώτερο οι διασπαστές!
Έχει ο καιρός γυρίσματα και κύκλους κάνει. Έτσι θα έχουμε την εικαιρία να  απολαύσουμε  τον Φίλιππα Φίλιο να εμφανίζεται ως ο εγγυητής της ενότητας της δημοκρατικής παράταξης και αμείλικτος κατήγορος των ενδεχόμενων διασπαστών…
Δεν του είπε κανείς ότι στο σπίτι του διασπαστή δεν ομιλούν για …διασπάσεις;

Σχολή Μισέλ
Παρακολουθούσα χθες συνεντευξιαζόμενο τον τοπικό τραμπάκουλα του τέως ΠΑΣΟΚ να αναπτύσσει τα πολιτικά του επιχειρήματα.
Είναι πλέον φανερό ότι η Μισέλ δημιουργεί σχολή, αφού τα επιχειρήματα και η φρασεολογία του πάλαι ποτέ αυτού λαμπρού σοσιαλιστή είναι σχεδόν πανομοιότυπα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *