Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία

“Με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία χιλιάδες σήμερα ανασφάλιστοι εξακολουθούν να παραμένουν εκτός συστήματος Υγείας, επιβεβαιώνεται η πρόθεση ένταξης των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στη δεξαμενή του μνημονιακού «πακέτου» των 11.000 απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα για το 2014 και οδηγούμαστε στο άμεσο κλείσιμο όλων των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα” υποστήριξε στην ομιλία της στη βουλή η  βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια για την Περιφέρεια Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη
Εκτός, όμως, από τις μονάδες που θα κλείσουν –τα πρώην ΙΚΑ-  η κ.Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στα Κέντρα Υγείας στην ύπαιθρο, που ήδη υπολειτουργούν και ανέφερε το παράδειγμα της Άρτας, λέγοντας:
«Στη περιοχή μου, που έχουμε Κέντρα Υγείας στον ορεινό όγκο της Άρτας, του Βουργαρελίου, Άνω Καλεντίνης, Αγνάντων, περιοχές δύσβατες και μακριά από το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας είναι υποστελεχωμένα -εδώ δεν θα βρείτε ούτε γιατρούς, ούτε μηχάνημα, τίποτα από όλα αυτά- και δουλεύουν στα όρια ασφαλείας τις καθημερινές, τις νύχτες και αργίες εκτός ορίων ασφαλείας και για την υγεία των ανθρώπων, αλλά και για την ασφάλεια των εργαζομένων. Και όσο πάει αυτό αυξάνεται. Δουλεύουν χωρίς εφημερίες, εικοσιτετράωρες βάρδιες κ.λπ.»
Συνέχισε, τονίζοντας τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τη δημιουργία ενός καθολικού, δημόσιου, ποιοτικού και δωρεάν Συστήματος Υγείας, με βασικό πυλώνα του την Πρωτοβάθμια Φροντίδα.
Καταλήγοντας, έκλεισε την ομιλία της, απευθυνόμενη στους βουλευτές της συμπολίτευσης.
Χαρακτηριστικά είπε:

«Απευθύνομαι στους συναδέρφους μου γιατρούς, βουλευτές της συμπολίτευσης.Σας καλώ να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τη διάλυση του συστήματος Πρωτοβάθμιας Υγείας.Σας καλώ να μείνετε πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη που μαζί ως γιατροί δώσαμε.Σήμερα, η αξιωματική αντιπολίτευση λέει ένα βροντερό «Όχι» στο παρόν Νομοσχέδιο.
Αύριο, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της Αριστεράς, δεσμεύεται να καθιερώσει ένα καθολικό, δημόσιο, ποιοτικό και δωρεάν Συστήματος Υγείας».
Ολόκληρη η ομιλία της κ. Γεροβασίλη:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *