Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θανάσης Οικονόμου: Πώς τρέχει η άτιμη η επικαιρότητα!

Με έντονο σαρκασμό σχολίασε ο Θανάσης Οικονόμου την κίνηση των Σαμαρά- Βενιζέλου για σταυρό στην ευρωλίστα.
Έγραψε, λοιπόν, στο fb το μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜ.ΑΡ ” Πώς τρέχει η άτιμη η επικαιρότητα! Και εκεί που οι 58 και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις ονειρεύονταν ευρωβουλευτικά κουστουμάκια ήρθε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος για να τους υπενθυμίσουν ότι ο κομματικός τακτικισμός και η θεσμική απαξίωση ρέει στο αίμα τους. Άλλη μία «μεταρρύθμιση» για να γελάσουμε”.
Να μας το θυμηθείτε δεν αποκλείεται οι «58» να καταγγείλουν τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ και να πλευρίσουν τον Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ!

 Έχουν άλλωστε μια δικαιολογία: μπορούν να ισχυριστούν, και η αλήθεια είναι ότι θα έχουν δίκαιο, ότι ποτέ δεν είχαν κλείσει την πόρτα στη ΔΗΜΑΡ. Έλεγαν ότι η θέση της στο διάλογο παραμένει κενή και περιμένουν να καλυφθεί. Αν όντως κάνουν στροφή τότε σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Βενιζέλος, αφού όντως τους έχει ανάγκη -και για να αυξήσει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και για να κρυφτεί πίσω τους σε περίπτωση εκλογικής αποτυχίας.
Αν μάλιστα ο Κουβέλης φερθεί έξυπνα ίσως να γίνει τελικά με τη ΔΗΜΑΡ η προσπάθεια ανασύνθεσης της εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας..
Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *