Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αυτό τον τίτλο ποιος θα τον πάρει;

Συνεχίστηκαν και σήμερα  οι φιλοφρονήσεις των διαγ(κ)ωνιζόμενων για τoν περιζήτητο τίτλο του Μίστερ “Ενότητα” του Δήμου Ιωαννιτών. Παρακολουθείστε δύο από τα σπουδαιότερα επεισόδια, όπως καταγράφηκαν από το ΒΗΜΑ news gr

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Α΄

Αντίθετος με τις ανοιχτές κάλπες ο Φ. Φίλιος 

«Δεν προεξοφλώ καμία αμφισβήτηση. Προεξοφλώ την αποτυχία του εγχειρήματος. Αυτό το πράγμα θα αποτύχει στην πράξη. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα αλαλούμ». Με αυτά τα λόγια ο Φίλιππας Φίλιος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην πρόταση της Γραμματείας της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» προς την ολομέλεια για να στηθούν ανοιχτές κάλπες, προκειμένου να αναδειχθεί ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την παράταξη στις εκλογές του Μαΐου.
Ο κ. Φίλιος προέβαλε επιχειρήματα τεχνικού χαρακτήρα, όσο και ουσίας, επισημαίνοντας τον κίνδυνο ενός διασπαστικού ανταγωνισμού, για να ταχθεί υπέρ της επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου από το σώμα της παράταξης την ερχόμενη Τετάρτη. «Είμαι αντίθετος στη διαδικασία. Όχι στην έννοια της συμμετοχής των δημοτών, στην έννοια ότι δε μπορεί κανείς να εγγυηθεί το αδιάβλητό της . Δε μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία ανταγωνισμού ποιος θα μεταφέρει περισσότερους ψηφοφόρους, δε μπορούμε να μπουμε στη λογικηνα φτιάχνουμε εκλογικούς καταλόγους, να φυλάμε εκλογικά τμήματα. Αυτά πρακτικά δε γίνονται και θα μας φέρουν σε έναν ανταγωνισμό που θα είναι διασπαστικός. Γι’ αυτό και η πρότασή μου στην Ολομέλεια θα είναι αρνητική. Η Γραμματεία έχει προσδιορίσει επακριβώς ποιο είναι το εκλογικό σώμα, ζήτησα να μονογραφεί και από τους δύο μας και τα μέλη της Γραμματείας και να συνεχίσουμε στη διαδικασία. Να παρουσιαστεί η εισήγηση της Γραμματείας, να τοποθετηθούμε και εγώ και ο κ. Μπέγκας, να τοποθετηθούν και όποια στελέχη θέλουν και να προχωρήσουμε σε μυστική ψηφοφορία με κάλπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά τη μετάθεση της συνεδρίασης της ολομέλειας κατά μία εβδομάδα, ο κ. Φίλιος δεν υιοθέτησε τη συσχέτιση με την συνάντηση της «Πρωτοβουλίας των 5 Δημάρχων» στα Γιάννενα, αν και είπε πως είναι ένα σημαντικό γεγονός που απαιτούσε προετοιμασία. Ο Δήμαρχος επέρριψε την ευθύνη στη Γραμματεία, που δεν έχει ακόμη ετοιμάσει την εισήγησή της προς την ολομέλεια.
«Σε 36 ώρες να προετοιμάσεις την ολομέλεια, όταν δεν έχεις εισήγηση αξιολόγησης, δε γίνεται. Το θέμα δεν είναι να νοικιάσεις μια αίθουσα και να στείλεις τα ειδοποιητήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βολές κατά Θ. Μπέγκα

Από τη δήλωση του Φ. Φίλιου δεν έλειψαν και οι άμεσες και έμμεσες βολές κατά του ανθυποψηφίου για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης Θωμά Μπέγκα, αλλά και μελών της Γραμματείας.
Η μομφή προς την Γραμματεία αφορούσε τις επαφές με τα κόμματα, με τον κ. Φίλιο να δηλώνει δικαιωμένος από την αντίθεσή του σε αυτή τη διαδικασία.
«Όταν είχα διατυπώσει την άρνηση με τις συζητήσεις με κόμματα, το έκανα από θέση αρχής. Πίστευα πως οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης δε χρειάζονται κομματικές συμφωνίες. Είμαι ριζικά αντίθετος σε αυτή τη λογική. Και η απόδειξη είναι πως προσεγγίστηκαν κόμματα και δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Ήταν λάθος αυτή η διαδικασία», υπογράμμισε.
Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο κ. Φίλιος από την αναφορά του Θωμά Μπέγκα στη δήλωσή του, ότι δεν χαρίζει σε κανέναν την παράταξη και τον αγώνα για την ανανέωση και την αναγέννηση της. «Έχω ενοχληθεί από αυτή την διατύπωση, και πολλοί ακόμη άνθρωποι. Κυρίως έχουν ενοχληθεί οι άνθρωποι που κατέβαλαν τεράστιο κόπο δύο χρόνια για να συγκροτηθεί η παράταξη. Γιατί μερικοί σε αυτή την παράταξη ήρθαν αφού είχε συγκροτηθεί και απλώς δήλωσαν υποψηφιότητα. Εγώ σε αυτή την παράταξη δε συνέβαλα μόνο να συγκροτηθεί, συνέβαλα και με ένα μεγάλο ποσοστό δύναμης που είχα την τύχη και την τιμή να το εκπροσωπώ κατ’ επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας», ανέφερε.

Τέλος, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων αποτύπωσε και το τι εισπράττει ο ίδιος με το αίτημα για ανανέωση, όπως αυτό εκφράστηκε και στη δημοσκόπηση της παράταξης. «Ανανέωση θα πει προσαρμογή στη σύγχρονη πραγματικότητα, αξιοποιώ την εμπειρία μου και βελτιώνω τις νέες μου προτάσεις, ανοίγω τις διαδικασίες σε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν, να αναμένουν και να προτείνουν, παρακολουθώ τη σύγχρονη πολιτική ζωή και τις εξελίξεις όχι μόνο πλέον στα Γιάννενα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη», κατέληξε.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Β΄

Νάστος… μαινόμενος κατά Φίλιου! Τι κατήγγειλε στο ΒΗΜΑ 90,1 

Ποιος άκουσε τον Δημήτρη Νάστο και δεν τον φοβήθηκε! Ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Βίλιαν Στασινού στο ΒΗΜΑ 90,1 έκανε μια σειρά απο σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παράταξη “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα”, αλλά και η Γραμματεία, μιλώντας πότε ανοιχτά και πότε σκιαγραφόντας το δήμαρχο Ιωαννίνων και καταλογίζοντάς του ευθύνες για τον τρόπο διαχείρισης σημαντικών θεμάτων μέσα στην παράταξη.

Ο κ. Νάστος μίλησε για καθυστέρηση και για αναβλητικότητα στην εξέλιξη των διαδικασιών, σημειώνοντας πως ο ιδιος ο δήμαρχος θέλει να καθυστερήσουν, ενώ σε ό, τι αφορά την πολιτική αξιολόγηση των δυο υποψηφίων επικεφαλής, υπογράμμισε πως αυτή έχει γίνει εδώ και καιρό, όμως οι ίδιοι που την έκαναν, την επόμενη ημέρα την πήραν πίσω! Αναλυτικά ανέρερε: “Έχει γίνει η πολιτική αξιολόγηση εδώ και 1,5 μήνα και 8-9 μέλη έλεγαν ότι με τον κ. Φίλιο δεν μπορούμε να κερδίσουμε τις εκλογές. Την επόμενη ημέρα, επειδή δεν κάναμε συμβολαιογραφική πράξη για την απόφαση, αυτοί που την ψήφισαν την πήραν πίσω. Αναίρεσαν την απόφασή τους! Αυτή είναι η πραγματικότητα και καλό είναι να την ξέρει όλη η κοινωνία”.

Παράταξη και γραμματεία…
Ερωτηθείς δε, για τις κινήσεις της Γραμματείας και της παράταξης διερωτήθηκε: “Για ποια γραμματεία και παράταξη μιλάτε; Έχουν να συνεδριάσουν εδώ και 3 μήνες. Κάνει (σ.σ. εννοεί το δήμαρχο κ. Φίλιο) ανακοινώσεις για το νέο πρόγραμμα το ΣΕΣ και δεν υπάρχει πρώτα απόφαση κανενός οργάνου. Είναι ντροπές αυτά που γίνονται. Πάει να κάνει προεκλογικό αγώνα στα δημοτικά διαμερίσματα για τις εσωτερικές διαδικασίες (σ.σ. εννοώντας την χθεσινή παρουσία του κ. Φίλιου στην Παμβώτιδα); Αφορούν την κοινωνία οι εσωτερικές διαδικασίες; Ακόμη και να προσπαθήσουν να εκβιάσουν τις ψήφους, η κοινωνία θα κρίνει. Νομίζετε ότι θα δεχθεί κάτι τέτοιο;”.

Ανοιχτές διαδικασίες…
Παράλληλα, ο κ. Νάστος τάχθηκε υπέρ των ανοιχτών διαδικασιών “χωρίς αυτά τα παρατράγουδα, που μας προσβάλλουν όλους”, επισημαίνοντας πως “πρέπει να πάμε σε μα ανοιχτή διαδικασία και ό, τι αποφασίσει ο Γιαννιώτικος λαός. Αυτός μας έχει δώσει την εντολή”. Τέλος, διερωτήθηκε “δεν ξέρω πόσο μικρή θέλουν κάποιοι την παράταξη για να την ελέγχουν. Άρχισα να αμφιβάλλω για πολλά πράγματα πλέον”, ξεκαθάρισε όμως πως “θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μην διασπαστεί η παράταξη, ακόμη και άλλη υποψηφιότητα να μπει…”.
Πηγή: vimanews.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *