Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων στην Κριμαία – Προειδοποιεί η Μόσχα

Ενοπλοι κατέλαβαν την έδρα της τοπικής κυβέρνησης και το κτίριο του κοινοβουλίου στην Κριμαία, θέατρο συγκρούσεων χθες ανάμεσα σε υποστηρικτές της νέας ουκρανικής ηγεσίας και φιλορώσους οπαδούς της απόσχισης της περιοχής, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Το πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε το μήνυμα του τοπικού τατάρου ηγέτη Ρεφάτ Τσουμπάροφ στο Facebook: «Εμαθα ότι τα κτίρια του κοινοβουλίου και του υπουργικού συμβουλίου κατελήφθησαν από ένστολους ενόπλους χωρίς διακριτικά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διατυπώσει αιτήματα».

Δεν είναι σαφές ποιοι έχουν υπό τον έλεγχό τους την έδρα της τοπικής κυβέρνησης και το κοινοβούλιο, όμως, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Ρόιτερς που βρίσκεται επί τόπου, η ρωσική σημαία έχει υψωθεί και στα δύο κτίρια. Περί τους εκατό αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου, όπου συνεπλάκησαν χθες μέλη της ταταρικής κοινότητας, υποστηρικτές της νέας ουκρανικής ηγεσίας, και φιλορώσοι υποστηρικτές της απόσχισης της Κριμαίας

.Η Ρωσία προειδοποιεί ότι θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών της στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών της με «σθεναρό και ανυποχώρητο» τρόπο, προειδοποιεί το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για «ευρείας κλίμακας παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στην Ουκρανία, καθώς κλιμακώνεται η ένταση στην Κριμαία, την μοναδική περιοχή της Ουκρανίας με κατά πλειοψηφία ρωσικό πληθυσμό.

«Το υπoυργείο Εξωτερικών της Ρωσίας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται στη διεθνή σκηνή τα δικαιώματα των συμπατριωτών της, θα αντιδρά σθεναρά και ανυποχώρητα όταν αυτά θα παραβιάζονται» αναφέρεται στο μικρομπλόγκ του υπουργείου στο Twitter.

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *