Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα το βράδυ ο “αναντικατάστατος” Φίλιππας Φίλιος παίρνει το χρίσμα από ένα εκλεκτορικό σώμα, την πλειοψηφία του οποίου  ο ίδιος – και το σύστημα εξουσίας του -διόρισε  στους διάφορους οργανισμούς του δήμου.
Είναι και αυτό μια απόδειξη για το πώς εννοεί ο δήμαρχος τη λαϊκή συμμετοχή, για την οποία υποτίθεται ότι αγωνίζεται η κίνηση των πέντε δημάρχων και  της οποίας ο ίδιος είναι αναπόσπαστο μέλος της.
Θα ηγηθεί, λοιπόν,  εκ νέου μιας  παράταξης  παραγόντων και παραγοντίσκων του εκπεσόντος πράσινου καθεστώτος που σε πείσμα των εξελίξεων αντί στην καλύτερη περίπτωση να οικουρούν, αυτοί  έχουν το θράσος να διεκδικούν αξιώματα και  νομή στην εξουσία, έστω και την τοπική.
Όμως όλοι αυτοί αγνοούν ότι το 2010 απέχει πολιτικά έτη φωτός από το 2014 και ότι στις τωρινές συνθήκες  η επιτυχία  του  εγχειρήματος του 2010 είναι όνειρο εαρινής νυκτός.
Άλλωστε πέρα από τις εντελώς διαφορετικές πολιτικές συνθήκες που θα καθορίσουν αποφασιστικά την έκβαση των εκλογών είναι και η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της κατ’ ευφημισμόν “Ενότητας” πολιτών που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας, αφού αυτή είναι βαθύτατα διχασμένη με μέλη αλληλομισούμενα και έτοιμα να αλληλοφαγωθούν…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *