Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φωτιά στα …πλέι οφ βάζει ο αποκλεισμός Φίλιου!

Φωτιά στα …πλέι οφ  των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Ιωαννιτών βάζει ο  απρόσμενος αποκλεισμός Φίλιου, αφού δημιουργεί νέα δεδομένα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον  δυνατά
Η χθεσινή νύκτα θα μείνει αξέχαστη για πολλούς και όχι μόνο για την αποκαλούμενη Ενότητα Πολιτών.
Κατ’ αρχή αποκαλύφτηκε ότι το καλπάζον άλογο του Φίλιου ήταν ντοπέ και έσκασε πριν τον τερματισμό με αποτέλεσμα εκείνοι που πόνταραν στη νίκη του- και μεταξύ αυτών ο ατυχής Απόκαυκος- να πάνε κουβά!
Είναι η πρώτη φορά που ένα αουτσάιντερ που έρχεται από το πουθενά κερδίζει το φαβορί και του παίρνει την “παράταξη” μέσα από τα χέρια!
Βέβαια σε αυτό συνέβαλαν πολλοί και πολλά με κυριότερο  την αλαζονεία του απερχομένου δημάρχου. Η αυτοανακήρυξή του ενώπιον του Πρετεντέρη δεν ήταν ό,τι σοφότερο και τα επικοινωνιακά κόλπα με τους πέντε δημάρχους όχι μόνο δεν τόνωσαν το προφίλ του κουρασμένου Φίλιππα αλλά αντίθετα προκάλεσαν τα αισθήματα πολλών, αφού θεωρήθηκαν  μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της παράταξης.
Ύστερα ο συνασπισμός των παραγόντων που εμφανίζονταν υπέρ του δημάρχου ήταν καθαρά ευκαιριακός, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών “στήριζαν” Φίλιο όχι γιατί τον πίστευαν αλλά μόνο για να φράξουν το δρόμο σε έναν ξένο όπως θεωρούσαν τον Θωμά Μπέγκα, που μπορεί να έκανε πολλά λάθη στην κούρσα της διεκδίκησης της αρχηγίας αλλά οι αντίπαλοί του έκαναν περισσότερα, βάζοντας συνέχεια αυτογκόλ και μάλιστα πανηγύριζαν για αυτά…
Ακόμη ένα σοβαρό λάθος του ηττηθέντος δημάρχου ήταν ότι ανέθεσε τη διαφήμιση της υποψηφιότητάς του σε μέσα   κυριολεκτικά αφερέγγυα και λαθρόβια, που προκάλεσαν με τα καμώματα τους ακόμη και τους φίλους του δημάρχου, έχοντας χάσει έτσι και τους συνήθεις υποστηρικτές του στον χώρο των ΜΜΕ.
Τώρα ο κ. Φίλιος οδεύει στην οριστική του αποστρατεία  με τον αιώνιο αντίπαλό του τον κ. Γκόντα να νιώθει …μόνος και με τους υπόλοιπους παίχτες να αισιοδοξούν ότι μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Αμαν πια αυτά τα επίθετα τα λήγοντα σε -ας
    κατά το Στουρναρ-ας, Σαμαρ-ας έχουμε και τα
    Γκοντ-ας, Μπαρζώκ-ας, Μπέγκ-ας Θωμ-ας, Φίλλιπ-ας Τζουμάκ-ας κλπ
    Πάντως χτες οι κιλλελέοι των καλαμιών πολύ ευφράνθησαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *