Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΕΝΑΛΤΥ και ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

 Αγαπητέ Απόκαυκε,

-Προφητική αποδείχθηκε η συμμετοχή του Φίλιππα στην τηλεοπτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΜπΕΓΚΑ ΜΟΥ!!!!
Και κλάααααμα  η …Ομοσπονδία θαλασσίου σκι.
-Η διαδικασία εκλογής …χαλίφη αποτέλεσε και ένα μάθημα ομόνοιας και ενότητας. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ειδικά όταν συνδυάζεται η ΟΙΚΟΝΟΜία  με τη συλλογή  ΑΡΓΥΡίων…
Νίκησαν δηλαδή οι νέες …Ιδέες.
-Αναρωτιέμαι πώς ο έτερος υποψήφιος άλλαξε ξαφνικά άποψη, σχετικά με τις ανοιχτές κάλπες και τελικά δέχθηκε εκλογή από την ολομέλεια της παράταξης. Τόσο σίγουρος ήταν;
-Καθοριστικός ο ρόλος ορνιθο-βουκόλου βουλευτή της περιοχής, ο οποίος κατάφερε, βουτώντας τα χέρια στις σβουνιές,  να ….αρμέξει πολλές ψήφους και να …εκκολάψει το πρωτότοκο νεοσσό πετεινάρι.
-Λέτε να αναστήθηκε τοπικά το  βαθύ  ΠΑΣΟΚ; Πάντως, δεν είναι πλέον και πολύ περισσότεροι οι ψηφοφόροι του …αποκόμματος τοπικά από τα μέλη της δημοτικής παράταξης που στηρίζει.
-Να δούμε τώρα πως θα ξεκολλήσουν τον εκπεσόντα  από την καρέκλα. Μάλλον θα χρειαστεί γερανός από πρακτορείο μετακομίσεων.
-Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο έτερος αυτοδιοικητικός δεινόσαυρος της περιοχής χάρηκε ή στενοχωρήθηκε από τις εξελίξεις.  Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα (ακόμη κι αν δεν τον χωνεύεις)  δεν αργεί η φωτιά να εξαπλωθεί και στο δικό σου. Άντε και στα δικά σας!

– Πάντως τελικά αποδείχθηκε, ότι το καθαρόαιμο άτι  στην πραγματικότητα  ήταν …ΑΣΤΡΑΧΑΝ.

Κώστας ο α-Θεό-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *