Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα κομματικά νεάντερταλ ζουν και βασιλεύουν!

Ο Ηλίας Λιακόπουλος νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε

Καρκινοβατεί  εδώ και χρόνια  η υπόθεση του εθνικού κτηματολογίου με αρνητικές επιπτώσεις  σε πολλούς τομείς της  ζωής της χώρας.

Τελευταίος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου αυτού του ταλαίπωρου οργανισμού ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από την περιοχή μας και άφησε έντονα τα ίχνη του με την ανυπαρξία του ο Δημήτρης  Καλουδιώτης,  που ήταν επιλογή της ΔΗΜΑΡ και εκπαραθυρώθηκε προ ημερών  ως αποτυχημένος από τον υπουργό Μανιάτη.
Αλλά αντί να τοποθετηθεί ένας άνθρωπος που έχει σχέση με το αντικείμενο για να προωθήσει την υπόθεση του Εθνικού κτηματολογίου, τα σαίνια της συγκυβέρνησης ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το κομματικό νεάντερταλ,  πτυχιούχο μαθηματικό Ηλία Λιακόπουλο, που εδώ και δυο δεκαετίες ζεσταίνει την καρέκλα  θέσεων που του πρόσφεραν στον κρατικό μηχανισμό απλόχερα οι προστάτες του Τζοχατζόπουλος και Βάσω Παπαντρέου.
Ο επιφανής αυτός παράγων που φοίτησε στο Μαθηματικό Ιωαννίνων και  διακρίθηκε για την υποτέλειά του στο κομματικό σύστημα εξουσίας είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τα Γιάννενα ως ΓΓ της περιφέρειας Ηπείρου το 2000, πριν φτερουγίσει για άλλες περιοχές.
Τώρα θα δώσει νέα πνοή στο Εθνικό κτηματολόγιο…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *