Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χαλασιά μ’ Μασσιαλά μ’!

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς…

Το φυσάνε και δεν κρυώνει! Ο λόγος βέβαια για τις “φίλιες” δυνάμεις και  το αποτέλεσμα των προκριματικών εκλογών για την εκλογή του επικεφαλής στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Μετά τις άναρθρες κραυγές και τις κατάρες εναντίον των “διασπαστών” σε τοπικά σάιτ, ακολούθησαν και οι εμβριθείς αναλύσεις για την ποιότητα των δημοκρατικών διαδικασιών που είχαν ως αποτέλεσμα οι αγρότες να αφαιρέσουν τη δυνατότητα από τον εκλεκτό του Γιαννιώτικου κατεστημένου να ηγηθεί για μια ακόμη φορά ενός εκλογικού σχήματος.
Το γεγονός βέβαια ότι οι ίδιοι πληθυσμοί είχαν δώσει τη νίκη στον απερχόμενο δήμαρχο στις προηγούμενες εκλογές αποσιωπάται ευσχήμως…

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η απορρόφηση πράσινων “στελεχών από τον Αλέκο Καχριμάνη.Δεν έγινε γνωστό ακόμη με τι αισθήματα υποδέχονται οι ακραιφνείς Νεοδημοκράτες τους πράσινους εισβολείς αλλά μια κρυάδα σίγουρα θα την έχουν.
Όμως για κάθε ενδεχόμενο ο Αλέκος φρόντισε με τη μεταγραφή Βασιλάκη να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο των αμφισβητούμενων φάσεων που θα προκύψουν προσεχώς.
Και βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις  απόδειξαν ότι τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο τα “λαμόγια” του ΠΑΣΟΚ δεν πάνε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά (κυρίως) και  στη ΝΔ.
Εκτός και αν όσοι πάνε δεξιά είναι άγγελοι και δεν το ξέρουμε…

“Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε η ιδρυτική διαδικασία της διευρυμένης δημοκρατικής παράταξης με το όνομα ΕΛΙΑ που φιλοδοξεί να εκφράσει την κεντροαριστερά, όπως τουλάχιστον μας περιέγραψε στην ομιλία του ο σ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, παρουσία του υποψήφιου για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σούλτς. Αυτήν την σημαντική μέρα για την οποία το ΠΑΣΟΚ προετοιμαζόταν εδώ και καιρό, ο Πρόεδρος σ. Βαγγέλης Βενιζέλος έκρινε ότι πρέπει να συγκαλέσει στον χώρο της διαδικασίας και συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (ΣΚΑΙ) δεν παρευρέθηκαν για διάφορους λόγους 12 βουλευτές. Άρα παρευρέθηκαν 15.  
Ε δεν το λες και κόμμα αυτό σ. Βενιζέλο”, έγραψε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ξυνίδης.

Πανικός στο Μαξίμου με όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ! Ανοιχτή γραμμή, λένε, ότι έχει ο πρωθυπουργός με τον προεδροΑντιπρόεδρο που αμφισβητείται με όλους τους τρόπους και οι μέρες του είναι μετρημένες. Τρόμος πιάνει τον Αντωνάκη από το πιθανότατο ενδεχόμενο οριστικής διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που θα σημάνει και το δικό του τέλος.
Ποιος να φανταζόταν πριν από δυο-τρία χρόνια ότι η γηραιά Νέα Δημοκρατία θα κινδύνευε  να πάει από το …χέσιμο που υφίσταται γενικώς το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα ο Βενιζέλος!
Και μιας και ο λόγος για τον πανικό του Μαξίμου να είναι άραγε τυχαίες οι πληροφορίες για επικείμενη παραίτηση Παπούλια μέχρι το φθινόπωρο, που διαρρέουν φυλοκυβερνητικά ΜΜΕ;

22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *