Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρόβλημα φύλαξης και λειτουργίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας

Σύμφωνα με επιστολή της προϊσταμένης της ΛΓ’ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα φύλαξης και λειτουργίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τα εκθέματα του Μουσείου.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη, παρά τις ενέργειες της Εφορίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πρόσληψη σε προσωπικό φύλαξης (μόνιμο ή εποχιακό), με αποτέλεσμα κάποιες ώρες το μουσείο να φυλάσσεται μόνο με συστήματα ασφαλείας, ενώ δεν είναι δυνατόν να χορηγηθούν ρεπό και άδειες στους υπαλλήλους.

Για το θέμα αυτό η  βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας  και υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη,κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ στους υπουργούς Πολιτισμού και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αντιμετώπιση του προβλήματος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *