Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ: «Η δημοτική αρχή Ρογκότη – Γαρδίκου σπαταλά χρήματα για έργο που έχει ήδη εκτελεστεί»

Την δημοτική αρχή Ρογκότη- Γαρδίκου κατηγορεί με ανακοίνωσή της η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δήμου Ζίτσας, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει ” τις τελευταίες ημέρες , χωρίς ίχνος στοιχειώδους έστω ευαισθησίας και με εμφανή την παντελή απουσία σχεδιασμού εκτελεί σε κεντρικές οδούς της Ελεούσας πρόγραμμα αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, το οποίο εκτελέστηκε προ τριετίας, επί της θητείας Σ. Βλέτσα!!

“Ενόψει των εκλογών του Μαΐου και μπροστά στη βέβαιη ήττα τους -αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση – η δημοτική Αρχή και στην προσπάθεια να επιδείξει  έργο στους πολίτες, έφτασε στο απίστευτο, να ξανασκάβει δρόμους, για να ξαναεκτελέσει  το ίδιο έργο, με αυτό που έγινε προ τριετίας στην ίδιο δρόμο στην απέναντι πλευρά (πίσω από το λύκειο της Ελεούσας).
Η «Συμμαχία Πολιτών» καταγγέλλει  τη δημοτική Αρχή για σπατάλη και προσβολή νοημοσύνης και τους παραδίδει στη χλεύη των πολιτών του Δήμου και όχι μόνο, υπενθυμίζοντας το εξής:
«Μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς, για μικρό χρονικό διάστημα..Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους, για μεγάλο χρονικό διάστημα..Αλλά δε μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα»…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *