Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σημαντικές διακρίσεις για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ»

Διπλή διάκριση για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ», καθώς οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου, κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο Βραβείο στο φετινό Πανελλήνιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας, ενώ με επιτυχία στέφθηκε και η συμμετοχή της εκπαιδευτικής αποστολής μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου, στο φετινό Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια (ACSTAC), όπου πραγματοποιήθηκε η βράβευση μαθήτριας της Β’ τάξης Λυκείου για την παρουσίαση της πιο τεκμηριωμένης Εργασίας στο πεδίο της Φυσικής.

Πρώτο Βραβείο στο φετινό Πανελλήνιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας

Σε έναν από τους πλέον έγκριτους σχολικούς διαγωνισμούς, όπως είναι ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας, οι μαθητές της Γ’ Τάξης Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ», κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές και να κατακτήσουν το πρώτο Βραβείο και μαζί μία εκπαιδευτική επίσκεψη στο Biarritz της Γαλλίας.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και τις Γαλλόφωνες Πρεσβείες στη χώρα μας, ενώ το φετινό θέμα του ήταν: «Η τρελή Διακήρυξη των δικαιωμάτων της θάλασσας – La folle Déclaration des droits de la mer».

Οι μαθητές της Γ’ Τάξης Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ», συμμετείχαν με εργασία που εκπόνησαν, υπό την επιστημονική καθοδήγηση και το συντονισμό της Καθηγήτριας Γαλλικής Φιλολογίας, κ. Σπυριδούλας Λαδιά, πάνω σε ένα θέμα που σκοπό είχε να προωθήσει δημιουργικά τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, στη Γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Η βράβευσή τους έγινε από τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας και Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, κ. Christophe LE RIGOLEUR, σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο 15 Μαρτίου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι μαθητές Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ», διακρίνονται στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο διαγωνισμό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Βράβευση μαθήτριας της Β’ Λυκείου στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια 

Η βράβευση της μαθήτριας της Β’ τάξης Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΓΕΝΕΣΙΣ», Χρυσούλας Τσιμπέρη για την παρουσίαση της πιο τεκμηριωμένης Εργασίας στο πεδίο της Φυσικής, στο φετινό Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια (ACSTAC-Anatolia College Science & Technology Annual Conference), αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη συμμετοχή της εκπαιδευτικής αποστολής των 37 μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι υπό την επιστημονική καθοδήγηση και το συντονισμό της Καθηγήτριας Φυσικής, κ. Ευαγγελίας Νάτσικα,
συμμετείχαν με 11 Εργασίες .
Στις Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του CERN, του EPS (Εuropean Physical Society) και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, υπήρχε μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον, καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 μαθητές από την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Μολδαβία και την Ινδία.
Το Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας οργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Κολλέγιο Ανατόλια και έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν τις εργασίες τους ως πραγματικοί επιστήμονες στο πλαίσιο ενός μοναδικού στον κόσμο συνεδρίου.
Σκοπός του ACSTAC είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος προσομοίωσης επιστημονικού συνεδρίου, που επιτρέπει στους μαθητές να συμμετάσχουν αναλαμβάνοντας πολλαπλούς ρόλους: από την παρουσίαση και την κριτική των εργασιών μέχρι και την οργάνωση του συνεδρίου.
Οι συγκεκριμένες επιτυχίες των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου αποτελούν την επιβεβαίωση της ουσιαστικής ανάδειξης των δημιουργικών ικανοτήτων τους, μέσα από την προώθηση της πολυσχιδούς γνώσης την οποία καθημερινά παρέχουν τα Εκπαιδευτήρια «ΓΕΝΕΣΙΣ».

Με αυτό τον τρόπο, δίνουν ουσία και περιεχόμενο στη σύγχρονη πολυθεματική εκπαίδευση, την οποία με συνέπεια, σταθερά εδώ και χρόνια υπηρετούν.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *