Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αποποιείται τελικά το ρόλο του αχυρανθρώπου ο “παντός καιρού” κ.Αλμπάνης…

Αφού για μέρες ο κ. Αλμπάνης άφησε να “σέρνεται” το όνομά του σε σενάρια που τον ήθελαν να ηγείται νέας παράταξης, εδέησε τελικά να βγει στο φως και με ανακοίνωσή του μας πληροφορεί μέσω των ίδιων μέσων που προωθούσαν την υποψηφιότητά του(!) ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος…Έστω και έτσι ο κ. πρύτανις διέσωσε ό,τι απόμεινε από την σοβαρότητά του, αν και οι πάντες γνωρίζουν ότι – αν και ανήκων κατά τις εκμυστηρεύσεις του στον στενό κύκλο του…Τσίπρα- η ιδέα του καλοάρεσε και επεδίωξε μέχρι την τελευταία στιγμή  να κάνει πράξη τα σχέδια των δυνάμεων που θέλουν να κρατούν αιχμάλωτη την πόλη.
Τώρα, τι τελικά σχέση έχουν οι αγωνίες του για την  ενότητα … της  ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ με τα  τελευταία  φιλο-συριζο-σφυρίγματά του  μόνο ο ίδιος το γνωρίζει αλλά και αυτοί που τον πρότειναν για υποψήφιο περιφερειάρχη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *