Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αύριο στο Ιτς Καλέ η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αύριο, Πέμπτη, στο Ιτς Καλέ και στη μία το μεσημέρι, θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Παράλληλα με την παρουσία του Θωμά Μπέγκα και των υπευθύνων της Εκλογικής Επιτροπής της παράταξης «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα», συνεχίζονται οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Ενότητες.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Πέραμα, συνάντηση με τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου του 2010 από τη Δημοτική Ενότητα Περάματος, τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και εκπρόσωπο από Τοπικά Συμβούλια όπου ο πρόεδρος δεν προέρχεται από την παράταξη.
Όλοι συμφώνησαν ότι το ψηφοδέλτιο θα σηματοδοτεί αφενός τη συνέχεια της παράταξης και αφετέρου την ανανέωση με τη συμμετοχή νέων υποψηφίων.
Στη συνάντηση υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος για θέματα που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Περάματος και τις ανάγκες της περιοχής και με βάση αυτό οι συμμετέχοντες ανέλαβαν την ευθύνη να συντάξουν μια οργανωμένη πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο νέο πρόγραμμα της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα»
Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας: «η προγραμματική πρόταση που καταθέτει η κάθε Δημοτική Ενότητα πρέπει να κινείται σε δύο άξονες. Πρώτον, να υπηρετεί τη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και δεύτερον να θέτει ρεαλιστικούς και εφαρμόσιμους στόχους, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη λογική της ανούσιας και ανεδαφικής υποσχεσιολογίας που συνηθίζεται δυστυχώς στην προεκλογική περίοδο», κατέληξε ο κ. Μπέγκας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *