Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΑΚΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ: ” Να τιμωρήσει ο λαός τα κόμματα και τις παρατάξεις που στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική της Ε.Ε”

Το εργοτάξιο του Δήμου και τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επισκέφτηκε ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάκης Τασιούλας, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ.
Μεταξύ το τέλος της περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος  δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το κλείσιμο υπηρεσιών του Δήμου, η ιδιωτικοποίηση τομέων όπως της καθαριότητας, οι διαθεσιμότητες- απολύσεις υπαλλήλων, είναι μέτρα που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιούν οι κυβερνήσεις, οι δήμοι και οι περιφέρειες σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Στόχο έχουν να ανοίξουν νέους τομείς για να επενδύσουν οι επιχειρηματίες και να βγάλουν κέρδη. Αυτό εννοούν όλες οι δυνάμεις που μιλάνε για «ανάπτυξη» και «επιχειρηματικότητα». Εννοούν ανάπτυξη για τους επιχειρηματίες, με φθηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό, όπως τα 5μηνα και τη μαθητεία που ήδη αξιοποιούνται σε έκταση στο δήμο και την περιφέρεια. Όπου δεκάδες εργαζόμενοι και μαθητές απασχολούνται με μισθούς πείνας στις διάφορες υπηρεσίες και χωρίς συλλογικά δικαιώματα.

Απέναντι σε όλα αυτά, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα μπορούν και πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα. Να τιμωρήσουν τα κόμματα και τις παρατάξεις που στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική της Ε.Ε. και τα κέρδη των επιχειρηματιών Να ψηφίσουν παντού ΚΚΕ, στην Ευρωβουλή την περιφέρεια και το δήμο Ιωαννιτών. Για να υπάρξει ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, για να δυναμώσει ο αγώνας, και να μπεί φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική, να αντεπιτεθεί ο λαός, για έναν δρόμο ανάπτυξης που δεν θα έχει κριτήριο το κέρδος των μονοπωλίων αλλά τις λαϊκές ανάγκες”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *