Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αρχίζει σήμερα η διήμερη μάχη στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο

Στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο νόμου: Αλλάζει εκ βάθρων η λειτουργία αγορών και υπηρεσιών

Κατατέθηκε χθες βράδυ στη βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο υλοποιούνται προβλέψεις του Μνημονίου 2 “για τη στήριξη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τροποποιούνται διατάξεις του ιδρυτικού νόμου για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως επίσης και του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων”.

Το πολυνομοσχέδιο εισάγεται  προς συζήτηση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σήμερα στη 1 το μεσημέρι, για να ακολουθήσει αύριο, Κυριακή, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και η ψηφοφορία για την τελική αποδοχή του.

Υπενθυμίζεται πως η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου αποτελεί προαπαιτούμενο προκειμένου να κλείσει επίσημα η τέταρτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και να εγκριθεί η εκταμίευση 10 δισ. ευρώ προς ενίσχυσή του σε τρεις δόσεις, αρχής γενομένης από τον επόμενο Μάιο.

Αλ. Τσίπρας: Συντελείται ένα έγκλημα σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας

Στο μεταξύ με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι έχει συμφωνήσει με την τρόικα:
– «να διαλύσει πλήρως τις εργασιακές σχέσεις, να απελευθερώσει τις απολύσεις και να παραδώσει δεμένους χειροπόδαρα εκατομμύρια εργαζόμενους σε μια σύγχρονη δουλεία με γενικό μισθό το βασικό των 500 ευρώ. Να δώσει τη χαριστική βολή στο ήδη βαριά τραυματισμένο ασφαλιστικό σύστημα και να μετατρέψει την κοινωνική ασφάλιση σε φιλανθρωπία.

– Να καταστρέψει την εγχώρια κτηνοτροφία και να κηρύξει σε διωγμό παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως του φαρμακοποιού, του οδηγού ταξί, του αρτοποιού, του βιβλιοπώλη».


«Τούτη την ώρα ένα έγκλημα συντελείται σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας. Ένα έγκλημα κοινωνικό, οικονομικό, εθνικό» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας, συμπυκνώνοντας έτσι  το σύνολο των ριζικών διαφωνιών του ΣΥΡΙΖΑ στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα και  καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι «έχει συμφωνήσει με την τρόικα να χαρίσει τις τράπεζες σε ξένα κερδοσκοπικά funds και εγχώριους ολιγάρχες».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *