Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο!!!

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα δημοσιεύματα , που κατηγορούν τον Φίλιππα Φίλιο για άθλια συναλλαγή και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τον …κ. Μπέγκα.
Αφού για εβδομάδες δοξολογούσαν τον δήμαρχο και τον εμφάνιζαν ως εγγυητή της ενότητας, τώρα που ο κ.Φίλιος -μετά από ταλαντεύσεις- κάνει το αυτονόητο και σέβεται την δημοκρατική ετυμηγορία,  διασώζοντας  έτσι την αξιοπρέπειά του και την υστεροφημία του, που είναι το σημαντικότερο για έναν άνθρωπο και για ένα πολιτικό, τον κατηγορούν για άθλιες συναλλαγές!
Αποδεικνύουν έτσι πόσο δημοκράτες είναι και πόσο λάθος έκανε ο πολύπειρος δήμαρχος που τους εμπιστεύονταν όλο αυτό το διάστημα, επιτρέποντας σε τυχάρπαστους να αποτελούν την αιχμή της επικοινωνιακής του τακτικής.
Τώρα βέβαια οι τυχοδιώκτες του διαδικτύου εγκαταλείπουν τον προστάτη τους και αίφνης ανακαλύπτουν τον κ. Νάτση, εμφανίζοντας την παράταξή του ως δύναμη ανατροπής, ενώ πριν μερικές ημέρες του έσκαβαν το λάκκο του, προωθώντας τη υποψηφιότητα …του λαοπρόβλητου Αλμπάνη!
Και ο κ Νάτσης σαν να μην ξέρει ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες, αναδημοσιεύει στην προσωπική του ιστοσελίδα  υπερηφάνως αυτά τα δημοσιεύματα…
Και μη χειρότερα!
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *