Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο βασιλιάς είναι θεόγυμνος

Άρκεσε ένα βίντεο και μάλιστα από τον Κασιδιάρη για να αποδειχτεί ότι ο υμνούμενος από τη διαπλοκή “πρωθυπουργός” είναι θεόγυμνος.
Γιατί δεν συγκλονίζει μόνο η αποκάλυψη ότι στην καρδιά της κυβέρνησης λειτουργούσε  ακροδεξιό παραμάγαζο και  ότι ο εκλεκτός και επιστήθιος πρωθυπουργικός εγκάθετος έπαιζε προσωπικά παιχνίδια.
Συγκλονίζουν κυρίως όσα αποκαλύπτει ο εγκάθετος για τον ίδιο τον Σαμαρά και τα οποία προσπαθούν να αγνοήσουν ή να υποβαθμίσουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Γιατί από τα λεγόμενα του Μπαλτάκου αποκαλύπτεται με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η δικαστική εξουσία  έχει γίνει παιχνίδι στα χέρια μιας αδίστακτης εκτελεστικής εξουσίας, εξυπηρετώντας τις πιο ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
Και αν σε αυτό προστεθεί και ο διαρκής εξευτελισμός της νομοθετικής εξουσίας που χορεύει κατά πως λαλούν τα ντέφια του συστήματος Σαμαρά, τότε γίνεται φανερό ότι στη χώρα λειτουργεί μια απροκάλυπτη δικτατορία που είναι ικανή για όλα.
Άλλωστε η επέλαση του υιού Μπαλτάκου στα άδυτα του Κοινοβουλίου και η με αστυνομική διευκόλυνση αποχώρησή του μετά τη διάπραξη μιας σειράς από αδικήματα που διώκονται αυτόφωρα, πιστοποιούν ότι ο βασιλιάς είναι θεόγυμνος…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Ο Τράγκας μιλάει για 5 βίντεο και χιλιόμετρα μαγνητοταινιών! Θυμήσου που μίλησες "προειδοποίησε" τον Αθανασίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *