Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το’πε το’πε ο Παπα-γάλος

Παπούλιας: Σας έχω καλά νέα, βγήκαμε από την κρίση

Αγαπητέ Απόκαυκε,

Για όποιους κακόβουλους-σαν εσένα- αμφιβάλλουν ότι η κρίση είναι πια παρελθόν, έρχεται ο Κάρολος ο Σοφός για να τους διαψεύσει.
Μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους των απόδημων Ελλήνων, ο Πρόεδρος όλων των Ελλήνων τόνισε με νόημα: «Αυτή τη φορά, μάλλον έχω ευχάριστα νέα να σας πω: η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, με τις μεγάλες θυσίες κατόρθωσε αυτό που μερικοί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να το κατορθώσει, να βγούμε από τη μεγάλη κρίση. Και όπως λένε σοβαροί και επιστημονικοί κύκλοι, η Ελλάδα έχει βγει κατά 75%-80% από την κρίση».
«Τώρα, ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, κ. Στουρνάρας, λέγει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την έκδοση ελληνικών ομολόγων. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που οφείλεται στις θυσίες του ελληνικού λαού» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος.

Και αν κάποιοι ίσως σταθούν στην επιφύλαξη του “μάλλον”, μάλλον αγνούν ότι οι σοφοί άνθρωποι πάντοτε διατηρούν για πισινή κάποιες επιφυλάξεις.
Άλλωστε, πώς θα ήταν τότε σοφοί και με την Παπική βούλ(λ)α
Άρης Παπάρης, ο Γάλλος και ουχί ο ..παπαγάλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *