Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ: Τα ονόματα των υποψηφίων στην Π.Ε. Πρέβεζας

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Μ. Τρίτη, στις 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Πρέβεζας, η υποψήφια Περιφερειάρχης, Όλγα Γεροβασίλη και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Δημήτρης Κωνής παρουσίασαν το ψηφοδέλτιο της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την Π.Ε. Πρέβεζας.


Τα ονόματα των υποψηφίων είναι:
1. Βαγγέλης Αυδίκος, καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
2. Έφη Γιώτη – Δημητρίου, φιλόλογος καθηγήτρια
3. Ηλίας Κακοσίμος, υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών ΓΝ Άρτας
4. Βιολέτα Καλδάνη – Παπαχρήστου, συνταξιούχος φιλόλογος.
5. Νίκος Καρατζένης, φιλόλογος καθηγητής, συγγραφέας
6. Γιάννης Κορωναίος, γεωπόνος, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα
7. Χρήστος Κοτσίνης, πολιτικός μηχανικός Τ.Ε., ελεύθερος επαγγελματίας
8. Μυρτώ Λέτσου, δικηγόρος
9. Χαράλαμπος Πάνης, γεωπόνος, Προϊστάμενος της Νομαρχιακής Μονάδας Πρέβεζας ΟΠΕΚΕΠΕ
10. Διονύσης Παπανίκος, γεωλόγος, υπάλληλος ΙΓΜΕ
11. Βασίλης Παπαδήμας, συμβασιούχος υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού κτηνοτρόφος
12. Σωτήριος Τζιμούλης, αγρότης

Στην ομιλία της κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου η κ Γεροβασίλη αναφέρθηκε στην σημασία των επικείμενων εκλογών και αφού έκανε κριτική στη διοίκηση  Καχριμάνησε προσδιόρισε μερικούς απ’ τους άξονες του προγράμματος της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στην Π.Ε. Πρέβεζας.

-Για τον πρωτογενή τομέα στάθηκε στην αναγκαιότητα ίδρυσης στην Πρέβεζα δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα ενός φορέα διαχείρισης, προώθησης και εξαγωγής τους και στην ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας μέσω ενώσεων και ομάδων παραγωγών.

-Για τον κλάδο της μεταποίησης ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ανάπτυξη του δευτερογενούς τομέα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τους άλλους παραγωγικούς τομείς, έτσι ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται με «κάθετη διασύνδεση» και ασφαλώς με ιδιαίτερη φροντίδα για την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής και πως πρέπει να αξιοποιηθούν το λιμάνι της Πρέβεζας, σε συνδυασμό με την ΒΙΠΕ και το αεροδρόμιο του Ακτίου, τα οποία και αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, όσον αφορά την ανάπτυξη του κλάδου.

-Η υποψήφια Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα ενίσχυσης και βελτίωσης υποδομών μεταφοράς λέγοντας πως η περιοχή της Πρέβεζας ενδείκνυται για τη δημιουργία κέντρου εμπορευματικών μεταφορών. Και συνέχισε θεωρώντας απαραίτητη γι’ αυτό την βελτίωση του οδικού δικτύου στο εσωτερικό του Νομού και τη διασύνδεσή του με τους οδικούς άξονες της Εγνατίας και της Ιόνιας οδού, καθώς και την ολοκλήρωση της σύνδεσης Άκτιο – Αμβρακία, ώστε να γίνει ασαφαλέστερη και ευκολότερη η μετακίνηση ανθρώπων και προϊόντων. Βοηθώντας έτσι και το εμπόριο και την τουριστική ανάπτυξη.

Στην ίδια κατεύθυνση η κα Γεροβασίλη τόνισε την κρισιμότητα μιας εξορθολογισμένης αναβάθμισης και ανάπλασης του λιμανιού της Πρέβεζας, καθώς και την μετατροπή του αεροδρομίου του Ακτίου σε διεθνή αερολιμένα τουριστικών και εμπορευματικών μεταφορών.

Στη συνέχεια τόνισε την αναγκαιότητα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας σε ισορροπία με την προστασία του περιβάλλοντος, προτείνοντας συνολική μελέτη προστασίας του οικολογικού συστήματος του Λούρου και μέριμνα για την περιβαλλοντικά ορθή λειτουργία των επιχειρήσεων και την προστασία των μεγάλων πηγών ύδρευσης.

Ιδιάιτερη αναφορά έκανε η κα Γεροβασίλη στην υποστήριξη της κατασκευής του Αρχαιολογικού πάρκου της Νικόπολης και την ένταξή του στα μνημεία της UNESCO λέγοντας, πως έχουμε υποχρέωση να διατηρήσουμε τον πολιτιστικό πλούτο και την ιστορία μας ζωντανά και πολύτιμα.

Τέλος η υποψήφια Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ανακατανομή των πόρων του ΕΣΠΑ σε μικρά έργα ωφέλιμα για την κοινωνία των πολλών, στη σύνδεση της ερευνητικής δραστηριότητας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ηπέιρου (ΑΕΙ και ΤΕΙ) με τον κόσμο της παραγωγής και των υπηρεσιών, στην αναγκαιότητα τού να είναι η ενέργεια συλλογικό δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα και στην έντονη αντίδρασή της παράταξής της στο ξεπούλημα των νερών, του δημόσιου χώρου και των δημόσιων υποδομών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *