Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Ο κατάλληλος δήμαρχος την κατάλληλη εποχή»

 
«Ο Λάζαρος ο φίλος που θα είναι ο αυριανός δήμαρχος Ιωαννίνων έχει και τα προσόντα, έχει και τις προϋποθέσεις να αναδειχθεί ο κατάλληλος δήμαρχος την κατάλληλη εποχή και περίοδο, ενώ πάμε στην Ευρώπη να τα κάνουμε πιο καλύτερα τα πράγματα. Έχει και την προσωπική μου εκτίμηση γιατί τον γνωρίζω από παλιά. Είναι σεμνός, αλλά να το ξεπεράσει γιατί δεν χρειάζεται να επικρατούν οι θρασείς και οι φλύαροι». Με αυτά τα λόγια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος για την Ευρωβουλή, Νίκος Χουντής, έπλεξε το εγκώμιο του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρου Νάτση, επισκεπτόμενος το μεσημέρι της Δευτέρας το εκλογικό κέντρο.

Νωρίτερα ο κ. Χουντής χαρακτήρισε τον κ. Νάτση ως πρωτοπόρο στο χώρο της Οικολογίας και ως εκπρόσωπο της πολιτικής αυτής, στην προσπάθεια να συνδεθεί η Οικολογία με την κοινωνία. «Ο Λ. Νάτσης εκπροσωπεί μια διαδικασία πολιτικής της Αριστεράς και θα είσαστε, σημείωσε, τυχεροί, αν οι δημότες του δώσουν τη δυνατότητα ως δήμαρχο να συνδυάσει το κοινωνικό και το οικολογικό που τα γνωρίζει».

Ο κ. Χουντής μίλησε για αμφίδρομη διαδικασία ανάμεσα, στους φορείς και την αυτοδιοίκηση, με το Ευρωκοινοβούλιο σε ότι αφορά τις Ευρωπαϊκές πολιτικές. Έφερε ως παράδειγμα τα ερεθίσματα που μπορεί να δέχεσαι από έναν πρωτοπόρο δήμαρχο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και με την αντίδραση και αμφισβήτηση στις σημερινές πολιτικές, την συμπαράσταση των πολιτών, μπορούν να αλλάξουν ή να σταματήσουν μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο, ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Χουντής.

Ένα το δίλημμα

Σε δηλώσεις του, το μεσημέρι, με αφορμή τις επισκέψεις του στα εκλογικά κέντρα των παρατάξεων της Όλγας Γεροβασίλη και του Λάζαρου Νάτση, παρόντος και του βουλευτή Χρήστου Μαντά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το μόνο πραγματικό δίλλημα των Ευρωεκλογών είναι ή η επιβράβευση των πολιτικών λιτότητας (Σαμαράς, Βενιζέλος, Μέρκελ) ή τους αλλάζουμε και δίνουμε μήνυμα ελπίδας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά είπε. Πρόσθεσε ότι κοινός παρονομαστής για τις τριπλές κάλπες του Μαΐου είναι οι αλλαγές στην αυτοδιοίκηση και στην Ευρώπη. «Στόχος μας είναι να φέρουμε και την τέταρτη κάλπη», σημείωσε ο Ν. Χουντής, συνδέοντας τα αποτελέσματα αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών με πρόωρες εθνικές εκλογές.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *