Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έλα …Κασσή στον τόπο σου!

Ξεσάλωσε το πουλέν του ιστολογίου μας Μιχάλης Κασσής εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.
Ο άνθρωπος “είπα- ξείπα” έχει βγει στα κεραμίδια και από το πρωί  μέχρι το βράδυ αλυχτάει εναντίον του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας ανάμεικτα αισθήματα στο Πανελλήνιο.
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι προς τι, άραγε, ο κλαυθμός και ο οδυρμός  της ανεπανάληπτης Δόξας Κρανούλας, που μετά τα γάλατα και τα λοιπά καμώματα έχει επιδοθεί σε αυτή την  πρωτοφανή επίθεση, λες και με αυτό προάγεται η ενότητα του ΠΑΣΟΚ και επιτυγχάνεται η εκλογική ενίσχυση της ΕΛΙΑΣ;
Και βέβαια δεν χρειάζεται να έχει κανείς μαντικές ικανότητες για να αντιληφθεί ότι ο Κασσής βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποτελώντας το λαγό του προστάτη των Γιαννώτικων ορνίθων Κώστα Σκανδαλίδη.
Διάχυτη είναι  πια η βεβαιότητα ότι ο Βενιζέλος τελειώνει μετά τις εκλογές και  αυτό ωθεί τους διεκδικητές της ηγεσίας του απο-κόμματος  σε εγρήγορση.
Ένας από αυτούς είναι και ο ανεκδιήγητος Κώστας Σκανδαλίδης που θεωρεί ότι ο κίνδυνος να μη γίνει και αυτός πρόεδρος του …ΠΑΣΟΚ -και να τον γράψει η …ιστορία- είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και για αυτό έχει αμολύσει τον γραφικό Καασή στα κανάλια σε ένα ανεπανάληπτο ξεσάλωμα εναντίον του!
Και η οπερέτα λίγες μέρες πριν τις καθοριστικές εκλογές για το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ παίρνει πλέον τη μορφή τραγέλαφου με ένα σύνθημα να δονεί την ατμόσφαιρα:
“‘Ελα Κασσή στον ΤΟΠΟ ΣΟΥ!
Ρίτα Πουλακίδα με την ευχή της Παναγίας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *