Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Απλήρωτοι πάνω από 4 μήνες οι εργαζόμενοι στην “ΠΙΝΔΟΣ” και πάνω από 8 μήνες στην ” Spider “!

Τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συζήτησαν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις «Πίνδος» και το εργοστάσιο μετάλλου Spider, με κλιμάκιο του ΚΚΕ και υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης που επισκέφτηκαν τις επιχειρήσεις, με επικεφαλής τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Έξαρχο.

Πιο συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις αυτές παραμένουν απλήρωτοι, πάνω από 4 μήνες στον Πίνδο και 8 μήνες στην επιχείρηση Spider, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ιδιαίτερο στοιχείο που αναδείχτηκε στη συζήτηση με τους εργάτες της Sprider ήταν το ζήτημα της μεταφοράς τμήματος της παραγωγής του εργοστασίου στη Σερβία. Η εργοδοσία μετέφερε την παραγωγή των κάδων απορριμμάτων στη Σερβία αφήνοντας στα Γιάννενα μόνο το στάδιο της βαφής των κάδων και την διακίνηση στην αγορά. Δηλαδή ο επιχειρηματίας και τέως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου με την παράταξη του κ. Καχριμάνη, προκειμένου να διασφαλίσει περισσότερα κέρδη, μετέφερε τμήμα της επιχείρησής του εκεί που οι εργαζόμενοι είναι ακόμη πιο φθηνοί και εξαθλιωμένοι, ανοίγοντας το δρόμο της απόλυσης και ανεργίας σε πολλούς από τους εργάτες στο εργοστάσιο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *