Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το ΚΚΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τη δίωξη του Τάκη Τασιούλα

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου δικάζεται ο εκλεγμένος δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Τάκης Τασιούλας, για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έγιναν στην Εφορία Ιωαννίνων το 2011.

Οι τομεακές οργανώσεις του ΚΚΕ Ιωαννίνων με ανακοίνωσή τους, αφού καταγγέλλουν το γεγονός ” ότι σέρνεται  στα δικαστήρια ο κομμουνιστής υποψήφιος Δήμαρχος, μέλος της Διοίκησης της ΟΕΒΕ και της ΓΣΕΒΕ, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, γιατί υπερασπίστηκε το δικαίωμα των εργαζόμενων, άνεργων, αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών, να παλέψουν ενάντια στα χαράτσια και τη φοροληστεία, που έχουν οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση και την ανεργία” καλούν το λαό των Ιωαννίνων να καταδικάσει τη δίωξη αυτή και να  δώσει μαχητικά το παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια τη Δευτέρα 5 Μαΐου στις 9:00πμ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *