Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΒΟΥΖΑΣ: Τάζουν προσλήψεις και ανανεώσεις συμβάσεων σε εργαζόμενους για να κλέψουν την ψήφο τους

Φρένο στις ψεύτικες υποσχέσεις για προσλήψεις και ανανεώσεις συμβάσεων εργαζομένων στο Δήμο Ζίτσας επιχειρεί να βάλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Χρυσόστομος Βούζας με επιστολή του στον Υπουργό Εργασίας, τον Δ/ντή του ΟΑΕΔ και τον Δ/ντη ΚΠΑ Ιωαννίνων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή.
Κύριε Διευθυντά,
επειδή με την αήθη υπόσχεση εξεύρεσης εργασίας, το τελευταίο διάστημα γίνεται έντονη προσπάθεια εξαπάτησης και εκμαυλισμού των ανέργων του Δήμου Ζίτσας, ακόμη και εκείνων που ήδη έχουν προσληφθεί με συμβάσεις 5μηνης ή άλλης διάρκειας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα εάν -εκ του νόμου η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο- υπάρχει δυνατότητα είτε αυτόματης ανανέωσης είτε άμεσης επαναπρόσληψης μετά από συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα των ιδίων ατόμων.

Ενημερώστε μας επίσης σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης-ποιος και πως επιλέγει τα άτομα που προσλαμβάνονται με τις εν λόγω συμβάσεις- και εάν και από ποιον υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης ώστε να υποδειχθούν και να επιλεγούν συγκεκριμένα άτομα.

Αναμένουμε το ταχύτερο δυνατόν την απάντησή σας διότι η επιχείρηση εξαπάτησης έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και σε αυτόν τον μηχανισμό εμφανίζεται -από κάποιους συγκεκριμένους υποψηφίους- να «συμπράττει» και το υποκατάστημα Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ.

Να σημειωθεί ότι εάν δεν σταματήσει άμεσα αυτή η αήθης προσπάθεια εμπορίας του ανθρώπινου πόνου και η εκμετάλλευση της δυστυχίας των συνδημοτών μας είμαστε διατεθειμένοι να απευθυνθούμε στον αρμόδιο εισαγγελέα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *