Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα βασικά σημεία του Λ. Νάτση για τον Πολιτισμό

1551342546.jpg

Το πρόγραμμα και τις βασικες αρχές της για τον Πολιτισμό παρουσίασε η παράταξη “Γιάννενα- Πολίτες για την Ανατροπή” σήμερα το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο σκηνοθέτης και στιχουργός Γιώργος Μπακόλας, υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο. Τον κ. Μπακόλα πλαισίωναν οι επίσης υποψήφιοι, Γιώργος Φλώρος ηθοποιός, Αντώνης Καρασταμάτης αγιογράφος, Κώστας Τζιόβας, ενώ παρίσταντο πολλοί άλλοι υποψήφιοι της παράταξης και καλλιτέχνες στη συζήτηση που ακολούθησε.
“Επεξεργαστήκαμε το πρόγραμμα με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες, προσπαθήσαμε να δούμε τα πραγματικά προβλήματα, ήρθαμε σε επαφή με παρά πολλούς Γιαννιώτες καλλιτέχνες, ακούσαμε τα παράπονα και τις προτάσεις τους και είμαστε σε θέση πια να πούμε ότι στις 18 του μήνα θα δώσουμε τη μάχη, θα πάρουμε το δήμο και θα βάλουμε σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα για τον πολιτισμό. Οι μνημονιακές πολιτικές έχουν πλήξει και τον πολιτισμό. Όταν ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να δημιουργήσει, τότε και ο πολίτης δεν εισπράττει καλλιτεχνικό έργο” είπε ο κ. Μπακόλας.

Οι στόχοι…

Η πολιτιστική πολιτική της παράταξης στοχεύει στην διαμόρφωση της σύγχρονης «Πολιτιστικής Ταυτότητας» της πόλης και του Δήμου, στην πρωτογενή παραγωγή πολιτισμού από την ίδια την κοινωνία, στην δημιουργία θεσμών πολιτιστικής εμβέλειας οι οποίες ξεκινούν από το τοπικό και επεκτείνονται στο εθνικό και, μεσοπρόθεσμα στο διεθνές επίπεδο, στη σύνδεση του πολιτισμού με άλλες πτυχές του κοινωνικού γίγνεσθαι και ειδικότερα με τον τουρισμό κ.α.

Παράλληλα, επισημαίνει οτι θα ανβαθμιστεί η λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου, ενώ θα παραχωρηθούν και χώροι που ανήκουν στον δήμο και παραμένουν αναξιοποίητοι, σε καλλιτέχνες και συλλογικότητες στη λογική της ανταποδοτικότητας. Επίσης, σημείωσε πως θα αναδιαρθρωθεί η λειτουργία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

“Πολλές από τις προτάσεις μας χρειάζονται μία πολιτική απόφαση για να υλοποιηθούν και ελάχιστο κόστος. Επίσης η συμμετοχή των δημοτών από το αρχικό στάδιο του προγραμματισμού και η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων των υπηρεσιών του Δήμου, μειώνει σε μεγάλο βαθμό το κόστος” ανέφερε ο κ. Μπακόλας. Και συνέχισε: “Μείωση κόστους, δίχως να γίνεται έκπτωση στην ποιότητα, επιτυγχάνεται με τις συνεργασίες και συμπαραγωγές που προτείνουμε. Κύρια πηγή χρηματοδότησης του προγράμματός μας στον τομέα του πολιτισμού, θα αποτελέσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης της περιόδου 2014- 2020: Τα προγράμματα εδαφικής συνεργασίας με τις γειτονικές Ιταλία και Αλβανία, τα οποία έχουν στόχο τον πολιτιστικό διάλογο, τη δημιουργία δικτύων προώθησης της τέχνης και του πολιτισμού. Το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στην Ήπειρο το οποίο σχεδιάζεται από την Περιφέρεια ,ύστερα από διαβούλευση και με το Δήμο Ιωαννιτών κ.α.”.

Οι περιοδείες…

Στο μεταξύ, το μείζον πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία και πλήττει ιδιαίτερα την Ήπειρο και τα Γιάννινα συζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» επισκέφθηκε νωρίτερα το πρωί και το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπου συνομίλησε με το προσωπικό και συναντήθηκε με τον διοικητή και το Σύλλογο Εργαζομένων.

Τέλος, αύριο ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο στο δημαρχείο και στη συνέχεια, στις 11:30 π.μ, θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Δ. Δημητρίου και μέλη του Δ.Σ. Στις 8 το βράδυ της Τετάρτης η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Λ. Νάτσης οργανώνουν συζήτηση με τους κατοίκους της Λούτσας στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην οδό Καποδιστρίου.

Πηγή: vimanews.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *