Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Προσέλαβαν «Υπεύθυνους Χαρτομάντηλων» στη Βουλή!

Οι «χαρτομαντηλάδες», αντίθετα με τους «ποτηρονεράδες», δεν θα αφήνουν τα χαρτομάντηλα στο βήμα, αλλά θα βρίσκονται δίπλα στους βουλευτές, καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας τους
Οι «χαρτομαντηλάδες», αντίθετα με τους «ποτηρονεράδες», δεν θα αφήνουν τα χαρτομάντηλα στο βήμα, αλλά θα βρίσκονται δίπλα στους βουλευτές, καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας τους

Οι αυξημένες ανάγκες για εύκαιρα χαρτομάντηλα στο βήμα, για την περίπτωση που κάποιος βουλευτής βάλει τα κλάματα, οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας οργανικής θέσης στις τάξεις των υπαλλήλων της Βουλής

Εκατόν πενήντα νέες θέσεις εργασίας, δημιούργησε η εμφάνιση του Στάθη Μπούκουρα χθές στη Βουλή, αφού πλέον, εκτός από τους υπεύθυνους για το νερό στο βήμα της Βουλής, θα υπάρχει και αρμόδιος «χαρτομαντηλάς», έτοιμος να τρέξει μόλις παραστεί ανάγκη, ώστε να μην αναγκάζεται ο πρόεδρος να δίνει τα δικά του, παραβαίνοντας τον κανονισμό.
Εκτός φυσικά από το βήμα, «χαρτομαντηλάδες» πρέπει να βρίσκονται και στην αίθουσα της ολομέλειας, για την μεγάλη πιθανότητα κάποιοι από τους άλλους βουλευτές να συγκινηθούν επίσης και να βάλουν τα κλάματα στα έδρανα.

Οι «χαρτομαντηλάδες», λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης τους, δεν θα προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ, αλλά θα διορίζονται από τους ίδιους τους βουλευτές, προκειμένου να έχουν την πλήρη εμπιστοσύνη τους.

Ήδη, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης, ενέκρινε το κονδύλι για τη μισθοδοσία των νέων υπαλλήλων, αφού όπως φαίνεται, τους επόμενους μήνες θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.
Επίσης, ύστερα από επερώτηση βουλετών της Χρυσής Αυγής, διευκρίνισε ότι τα χαρτομάντηλα, θα προέρχονται αποκλειστικά από ελληνικές εταιρίες χαρτοποιίας και θα είναι σκληρά, όπως αρμόζει σε πραγματικούς άντρες.

Τέλος, αύριο αναμένεται να συζητηθεί και η δημιουργία θέσης «χαπά», ο οποίος θα βρίσκεται επίσης δίπλα στον εκάστοτε ομιλητή, για να τον προμηθεύει αν χρειαστεί με ηρεμιστικά (Lexotanil) ή/και με αντικαταθλιπτικά (Ladose).
moufanet 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *