Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λ. Νάτσης: «Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν στους πολίτες»

Με κατοίκους της Λούτσας συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσηςκαι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ομώνυμου Πολιτιστικού Συλλόγου και αποτέλεσε την αφορμή να αναδειχθούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι κάτοικοι και να κατατεθούν αιτήματα και προτάσεις εκ μέρους του Συλλόγου.

Ο Λ. Νάτσης στην εισηγητική του ομιλία ξεκαθάρισε ότι απαιτείται και θα γίνει πρώτα ιεράρχηση και μετά επίλυση προβλημάτων από την παράταξη του ως δημοτική αρχή, πάντα σε συνεργασία και συνεχή διαβούλευση με τους δημότες.
Σημείωσε ότι πρέπει να γίνουν πολλές ανατροπές στο δήμο, στην κοινωνία, σε κάθε γειτονιά και τόνισε ότι, «οι δημόσιοι χώροι και η περιουσία του δήμου ανήκουν σε όλους τους πολίτες και έχουν οι ίδιοι λόγο στη διαχείριση τους και ότι δεν μπορεί να μην αξιοποιούνται και να ρημάζουν». Αφορμή στάθηκε τόσο η δική του τοποθέτηση για την αξιοποίηση των παλιών εγκαταστάσεων του Ασύλου Ανιάτων, όσο και το πάγιο αίτημα των κατοίκων και του Συλλόγου, που επανατέθηκε στη συνάντηση, για δημιουργία ενός πόλου για τον πολιτισμό και την λειτουργία μιας παιδικής χαράς ή αθλοπαιδιών, δεδομένου ότι πρόκειται για πυκνοδομημένη περιοχή.

Ως γνωστόν η παραχώρηση (από το υπουργείο Εργασίας, τελικά) της χρήσης από το δήμο καθυστέρησε περισσότερο από μια τριετία και όταν παρελήφθησαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή διαπιστώθηκε ότι είχαν ρημάξει τα κτίρια και απαιτούνται πολλά χρήματα για παρεμβάσεις και ασφαλή χρήση των χώρου. Εκείνο που προέκυψε από τη συζήτηση ήταν η σταδιακή, και με ασφάλεια για τους χρήστες, λειτουργία του χώρου προς όφελος των πολιτών και στην πορεία να εξευρεθούν οι πόροι για ουσιαστικές παρεμβάσεις και πάντως δεν μπορεί να μένουν, εσαεί, αναξιοποίητα τα κτίρια και ο περιβάλλον χώρος.

Στην ίδια συνάντηση ο Σύλλογος έθεσε και το θέμα επαναλειτουργίας του πρώην αναψυκτηρίου «Κουραμπάς», την καλύτερη διαχείριση του αύλειου χώρου του συγκροτήματος της Ακαδημίας, την αξιοποίηση του οικοπέδου των πρώην στρατιωτικών φούρνων για ανέγερση παιδικού σταθμού, ζήτημα που «πάγωσε» και χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ ο χώρος, παρεμβάσεις για την ασφαλή και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών στην διασταύρωση Καποδιστρίου και Ν. Ζέρβα και επί του ίδιου δρόμου, την υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων και πολλά ακόμη ζητήματα τα οποία η παράταξη δια του επικεφαλής της δεσμεύτηκε να προωθήσει μέσα από το δήμο.

Παρουσίαση του προγράμματος για την κοινωνική πολιτική

Το πρόγραμμα της για την κοινωνική πολιτική που προτείνει για την επόμενη πενταετία στο δήμο Ιωαννιτών παρουσιάζει το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαΐου η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή».

Η παρουσίαση θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου στις 2 το μεσημέρι στο «Σύννεφο 9» στην οδό Νεοπτολέμου (το δρομάκι απέναντι από την κεντρική πύλη του κάστρου).

Το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης και υποψήφιοι της παράταξης του θα επισκεφτούν δομές προσχολικής αγωγής και αρχές του τόπου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *