Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όλυ Τσουμάνη: “Κάλπικες οι προσδοκίες από την έρευνα για την εξόρυξη πετρελαίου”

“Κανένας εργαζόμενος, άνεργος καμία λαϊκή οικογένεια δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα των κάλπικων προσδοκιών που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση και άλλα κόμματα σε σχέση με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της έρευνας και εξόρυξης πετρελαίου στην περιοχή των Ιωαννίνων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας” επισημαίνει με δήλωση της η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Όλυ Τσουμάνη.

Πρόκειται για αστειότητες -υποστηρίζει η κ.Τσουμάνη-ότι ο λαός μπορεί να επωφεληθεί, στο βαθμό που η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, δηλαδή της λαϊκής περιουσίας, θα γίνει από ντόπια και ξένα μονοπώλια. Οι θέσεις εργασίας που υπόσχονται ότι θα δημιουργηθούν θα είναι ελάχιστες ενώ οι επενδύσεις των ομίλων προϋποθέτουν βάθεμα της εκμετάλλευσης των εργαζομένων. Τα όποια έσοδα του κράτους δεν πρόκειται να αξιοποιηθούν προς όφελος του λαού, ενώ ταυτόχρονα οι μονοπωλιακοί όμιλοι θέτουν ως όρο για τις επενδύσεις την μείωση της φορολογίας. Ούτε βέβαια πρόκειται να δει ο λαός φτηνότερη ενέργεια, αφού η άντληση και διακίνηση των υδρογονανθράκων που ενδέχεται να βρεθούν, είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους επιχειρηματικούς ομίλους της ενέργειας, που ανταγωνίζονται για το μεγαλύτερο κέρδος. Γι΄ αυτό και δεν μπορεί να υπάρχει και διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *