Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λάζαρος Νάτσης: «Ηχηρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών»

Αγώνας μέχρι την κάλπη για να σιγουρευτεί η είσοδος στο δεύτερο γύρο


Την βεβαιότητα ότι οι Γιαννιώτισσες και οι Γιαννιώτες θα δώσουν το βράδυ της Κυριακής ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών, στέλνοντας την παράταξη του, «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» στον δεύτερο γύρο των εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην κοινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» με υποψήφια Περιφερειάρχη την Όλγα Γεροβασίλη. Ο Λ. Νάτσης μίλησε για ένα «δυνατό αποτέλεσμα» στον πρώτο γύρο που θα δώσει και τη νίκη στην κ. Γεροβασίλη την Κυριακή 25 Μαΐου.

«Θα πρέπει την Κυριακή το βράδυ να έχουμε ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής στο δήμο Ιωαννιτών»,είπε ο υποψήφιος δήμαρχοςκαι πρόσθεσε: «Νίκη στις Ευρωεκλογές, νίκη στην Περιφέρεια και στο δήμο, από όλους μας στις 25. Στις 26 του Μάη πρέπει να έχουμε συνολική ανατροπή στην Ήπειρο».

Ο Λάζαρος Νάτσης μετέφερε, στην πολυπληθή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Dulac, τα μηνύματα νίκης που λαμβάνει η παράταξη του και ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα του προεκλογικού αγώνα. Ζήτησε, όμως, να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός τα κρίσιμα τελευταία εικοσιτετράωρα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *