Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ένας ακόμη λόγος για να τους “μαυρίσετε” την Κυριακή

Χιλιάδες είναι οι λόγοι για τους οποίους  οι Έλληνες πολίτες θέλουν να  μαυρίσουν – και θα μαυρίσουν- τους ημίτρελους που κυβερνούν τη χώρα.
Κοντά σ’ αυτούς και η σοβαρότατη πιθανότητα να ενδυθεί και επισήμως τον ζουρλομανδύα του ο υπουργός “παράνοιας”που κυριολεκτικά λάλησε τώρα που έρχεται η ώρα της κρίσεως για να γελάσει  και το χειλάκι κάθε πικραμένου. 

Στη συνέχεια ακολουθούν δυο διαφορετικά στιγμιότυπα της ταραχώδους ζωής του σχιζοειδούς “υπουργού” που  χάρισε στη χώρα από το περίσσευμα της δημοκρατικής και εθνικής του ευθύνης ο  επικεφαλής της Ελληνικής Φτ-ελιάς, όταν η κόρη του τον έπεισε να σώσει τη χώρα:

Εδώ ο υπουργός …Υγείας , ενώ ασκεί τα υψηλά του καθήκοντα του λίγες ώρες πριν τις εκλογές στο τηλεβιβλιοπωλείο του, προτάσσοντας τα στήθη του στους επερχόμενους κομουνιστές και υμνώντας το ίνδαλμά του που τον έκανε υπουργό…

Βέβαια ο ίδιος άνθρωπος στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν- ούτε τρία χρόνια δεν πέρασαν από τότε- άλλα έλεγε από το τηλεβιβλιοπωλείο του για το σημερινό ίνδαλμά του…

Αν δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος για να μαυρίσετε τους Σαμαροβενιζέλους, τότε ποιος είναι;
Πάκης Δημάρατος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *