Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ!

Αγαπητέ Απόκαυκε,

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ από την εγκληματική συμμορία, που υποτίθεται ότι κυβερνάει αυτό τον άμοιρο τόπο, με την σιωπηλή ανοχή της πλειοψηφίας του καναπεδίζοντος φραποδίαιτου αμέτοχου κοπαδιού αμνοεριφίων (που ψευδεπίγραφα αποκαλείται Ελληνικός λαός) αποτελεί ενδεχομένως μια μεγάλη ευκαιρία αφύπνισης του. Αρκεί οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη, αλλά να περάσουν σε άλλες μορφές δράσης.
Νομίζω ότι μια ρηξικέλευθη και ταυτόχρονα άκρως αποτελεσματική ενέργεια θα ήταν η απότομη αυξομείωση της τάσης του ρεύματος, ώστε να ΚΑΟΥΝ όλοι οι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ σε όλη τη χώρα. Πέρα από τις παράπλευρες απώλειες, αλλά και το (σε αντίθεση) θετικό της μελλοντικής τόνωσης της αγοράς ηλεκτρικών ειδών, η απουσία για κάποιες μέρες της παραπληροφόρησης από τα κωλοκάναλα της διαπλοκής ίσως βοηθήσει τους νοητικά αναξιοπαθούντες και κοντόφθαλμους συμπολίτες μας να δουν τα πράγματα καθαρά και να αντιληφθούν(;;;) την πραγματικότητα και όχι την εικονική πραγματικότητα, που τους παρουσιάζουν χειραγωγώντας τους οι διαχρονικοί και μονίμως κρατικοδίαιτοι εκμεταλλευτές τους.

Κώστας ο Θεο- μπαίχτης
Υ.Γ. Οι δικαστές το κάνανε και πάλι το θαύμα τους: Παράνομη και η απεργία της ΔΕΗ!
‘Οντως αυτή η δικαιοσύνη δεν βλέπει την τύφλα της. Ούτε και αντιλαμβάνεται κατ΄ελάχιστο το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Μήπως θα έπρεπε να καταργηθεί η Νομική Σχολή και να σπουδάζουν κατευθείαν στα ΙΕΚ …του Μπόμπολα, του Λάτση και του Μελισσανίδη;
Και βέβαια η αξιόποινη κυβέρνηση μας εχει ντύσει στο χακί τη μισή Ελλάδα, ξεπερνώντας ακόμη και τη Χούντα.
Αλήθεια, μήπως όλοι οι επιστρατευμένοι εργαζόμενοι δικαιούνται την επαναφορά των αποδοχών τους, όντας επί της ουσίας και αυτοί …ένστολοι;
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *