Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 11,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Public Issue, την οποία δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συγκεντρώνει 38,5% (έναντι 35,5% τον Οκτώβριο στην έρευνα της ίδιας εταιρείας) και η ΝΔ 27% (27%). Στην τρίτη θέση αν και πιεζόμενο εμφανίζεται «Το Ποτάμι» με 8,5% (10,5%) και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,5% (6,5%), η Χρυσή Αυγή με 6% (6%), το ΠΑΣΟΚ με 5% (6%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3% (3%) και η ΔΗΜΑΡ με 1% (1%). Τα «λοιπά» κόμματα συγκεντρώνουν το 4,5% (4,5%).
Πηγή: efsyn.gr
 Σχόλιο Πάκη: Σοβαρές επιφυλάξεις διατηρώ σχετικά με την μακροημέρευση της εύκολης πελατείας του κ Στ. Θεοδωράκη! Όχι απλώς πρόκειται να συρρικνωθεί περαιτέρω από την επερχόμενη εκλογική πόλωση αλλά πιθανότατα θα διεμβολισθεί σύντομα και από παρεμφερή εγχειρήματα, που προς το παρόν περιορίζονται να παριστάνουν τον “Σύλλογο φίλων της πέστροφας”
 Πιθανώς μάλιστα στην θέση του ελαφρύτατου Τατσόπουλου να σηκωθεί από τον πάγκο βαρύ όνομα της κεντροαριστεράς, που από ετών απέχει

Πάκης, ο φίλος της Κασσάνδρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *