Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ποτόΑυτά που δεν γνώριζε ο Σάκης

Αγανακτισμένος ήταν ο Σάκης, όταν τον συνάντησα χθες το μεσημέρι στην πύλη του κάστρου, κατευθυνόμενος προς τα σκυλιά μου, με τα οποία είχα κλείσει ραντεβού κατόπιν απαίτησης του Ραμόν, που δεν σηκώνει πολλά πολλά.
Σταμάτησα να τον ακούσω και τότε ο γείτονάς  μου αγανακτισμένος μου είπε:
– Άκου τι λένε φίλε μου! Με βρήκε γυναίκα ψηφοφόρος του Μωυσή και μου είπε:
-Δεν ντρέπονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ που κατέβασαν στις δημοτικές εκλογές υποψήφιο, τον Επενίτη, τον Καραμούτσιο!
-Όταν της είπα αγανακτισμένος, τον ξέρεις τον άνθρωπο, άρχισε να τα μασάει…
– Άκου, φίλε μου, τι λένε οι άνθρωποι, συνέχισε ο Σάκης απομακρυνόμενος και βγάζοντας το άχτι του, ενώ εγώ τον κοίταγα συγκαταβατικά…

Παρεμπιπτόντως  με τον Σάκη μας συνδέει σχέση περίπου πενήντα ετών! Συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο σε διαφορετικές σχολές, συνεχίσαμε τη φιλία μας, όταν αυτός στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ και εγώ του ΠΑΣΟΚ συναντιόμαστε όχι στη γειτονιά αλλά και σε κοινές εκδηλώσεις πριν το 1980.
Τότε εγώ πήρα τα παπούτσια μου στο χέρι από το ΠΑΣΟΚ και ο Σάκης που πήγε στην Αθήνα είχε την ίδια τύχη, αφού το ΚΚΕ, όταν υπάρχει κίνδυνος να περάσει το 5% κάνει και μερικές εκκαθαρίσεις για να κρατά σταθερό το ποσοστό…

Όμως ο Σάκης δεν ήξερε όλη την αλήθεια!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ 

Καθόσον ο υποφαινόμενος δεν ήταν αυτός που ήξερε ο Σάκης αλλά ένας από τους πολλούς εαυτούς του!
Σήμερα λοιπόν που το μυστικό άρχισε να βγαίνει στο φως, σας αποκαλύπτω ένα τρομερό θρίλερ που έπαιξε η μοίρα με μένα.
Στην πραγματικότητα δεν είμαι αυτός που γνωρίζετε, αλλά η μετεμψύχωση του Ιωάννη του Απόκαυκου, μητροπολίτη Ναυπάκτου στα χρόνια του Δεσποτάτου της Ηπείρου.
Όταν αυτός πέθανε και πήγε στον Άγιο Πέτρο, ο Άγιος δεν τον κατέταξε στις αιωνίους μονάς αλλά τον έβαλε σε μια χρονοκάψουλα, για να τον στείλει εν ευθέτω χρόνω πάλι στη γη.
Όπερ και εγένετο το σωτήριο έτος 1936 όταν ο Ιωάννης Μεταξάς αποφάσισε να ιδρύσει τον τρίτο ελληνικό πολιτισμό!
Τότε η χρονοκάψουλα με τον Απόκαυκο επανήλθε στη γη με την μορφή του Γεωργαλά, του οποίου είμαι μια ακόμη μετεμψύχωση.
Ακολούθησαν τα γεγονότα της κατοχής, του συμμοριτοπολέμου και του παιδομαζώματος και βρέθηκα στη Μόσχα όπου φοίτησα στη σχολή κομματικών στελεχών, ως δόκιμος Κούτβης και πήρα πτυχίο με άριστα ΔΕΚΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β 
Συνεχίζεται…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *