Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος 

Ψυχραιμία!

Του Στέφανου Καραμούτσιου

Και να που ο Τσίπρας παραιτήθηκε, διαψεύδοντας όλους εκείνους που διέδιδαν περί του αντιθέτου και επιβεβαιώνοντας την χαμένη σοβαρότητα της πλειοψηφίας των Δεξιών.
Αυτών που με περισσή βεβαιότητα πρόβλεπαν το 15 την επιβολή μπολσεβίκικου καθεστώτος από τον Τσίπρα!

Και που διαψεύσθηκαν οικτρά από όσα ακολούθησαν…

Ωσαύτως και η κατάσταση της αντίπαλης πλευράς δεν είναι καλύτερη.
Εξορκισμοί και κατάρες για τα επερχόμενα δεινά σχίζουν την ατμόσφαιρα! Για τις συμφορές που θα μας βρούν μετά τις επτά Ιουλίου, ακούμε και ξανακούμε!

Δεν θα εφαρμόσει ο Κυριάκος την πολιτική του; Ασφαλώς ναι! Αλλά όσα καλά θεσμοθέτησε και εφάρμοσε ο Τσίπρας δεν θα τολμήσει να τα πειράξει και εδώ θα είμαστε να το δούμε.
‘Οπως έκανε ο Αντρέας με την είσοδο στην ΕΟΚ που πέτυχε ο Καραμανλής, όπως έκανε ο Μητσοτάκης με την εθνική συμφιλίωση με την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης από τον Αντρέα και είχε προκαλέσει την φρενίτιδα των νοσταλγών του εμφυλίου και των σχετικών υποσχέσεων του Αβέρωφ για την κατάργησή της, όπως έγινε με τις ταυτότητες του Σημίτη που προκάλεσαν τις λαοσυνάξεις του αλήστου μνήμης Χριστόδουλου και τη συμπόρευση της ΝΔ του Καραμανλή και ούτω κάθε εξής!

Θα παραδοθούμε, λοιπόν, άνευ όρων στη ΔΕΞΙΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ;
Βεβαίως ΟΧΙ!
Θα παλέψουμε για το όσο το δυνατό καλύτερο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται. Με ψυχραιμία και σύνεση θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικό κόμμα, ανοιχτό στο λαό και όχι κόμμα γκρουπούσκολο, θα κάνουμε σοβαρή και δομική αντιπολίτευση από τα υψίπεδα του 30%, που υπό προϋποθέσεις είναι εφικτός στόχος.
Δεν είναι καταστροφή η αντιπολίτευση σε καθεστώς αστικής δημοκρατίας, όπου η εναλλαγή κομμάτων είναι το σύνηθες και το υγιεινό.
Αντίθετα ο καθεστωτισμός και η με κάθε τρόπο διατήρηση της εξουσίας είναι το νοσηρό.
 Ψυχραιμία, λοιπόν, σύντροφοι!
Τίποτε δεν χάθηκε! Απεναντίας τώρα υπάρχει η ευκαιρία για την αφετηρία μιας νέας εποχής για την Αριστερά της λογικής και της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *