Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Συγκλονίζει η περιπέτεια του Θ.Πάγκαλου!

 Αναστάτωσε κυριολεκτικά τη χώρα η “Βικτωρία” με τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και  τους ανέμους της.
Και ενώ τα έγκυρα ΜΜΕ της χώρας ασχολήθηκαν με τη διαμάχη των μετεωρολόγων, για το αν, δηλαδή, το φαινόμενο ήταν μετεωρολογική βόμβα ή όχι, διέφυγε από όλους το γεγονός της εξαφάνισης του Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος αποτελεί εδώ και χρόνια  τον ανιματέρ των πρωθυπουργών της Ν.Δημοκρατίας.
Όμως,  πριν λίγες ώρες στη λίμνη της Βουλιαγμένης κομάντος των ειδικών δυνάμεων απεγκλώβισαν από σπήλαιο της λίμνης της Βουλιαγμένης τον εξαφανισθέντα παλαίμαχο δύτη της πάλαι ποτέ Αριστεράς, που αγνοούνταν από το προχθεσινό μπουρίνι.
Ήταν καταπονημένος και σε ερώτηση των παρευρισκομένων, τι ζητούσε στο σπήλαιο της λίμνης, απάντησε με το γνωστό ύφος του: Πήγα εκεί για να διαπιστώσω το βάθος των μεταρρυθμίσεων του πρωθυπουργού μας, που άλλαξαν το κλίμα στη χώρα μας!
Φωτορεπορτάζ από τη ανάσυρση του Παγκάλου δημοσιεύουμε αποκλειστικά εμείς…

Ερασμία, η νέα δαιμόνια ρεπόρτερ του Απόκαυκου

Καταναλώστε άφοβα! Χειρότερα δεν σας σερβίρουν τα έγκυρα ΜΜΕ;





Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *