Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Το επιτελικό κράτος είναι εδώ

Ήταν πολλοί οι αιθεροβάμονες που πίστεψαν τα κηρύγματα και τις υποσχέσεις του Μητσοτάκη του νεότερου, ότι με την άνοδό του στην εξουσία θα φύσαγε ένας εκσυγχρονιστικός άνεμος και με μιας όλα θα άλλαζαν.
Κάτι η απολίτικη υστερία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι η καλοπαιγμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ, κάτι οι κραυγαλέες ανεπάρκειες του ΣΥΡΙΖΑ  οδήγησαν πολλούς να ξεχάσουν ότι η ΝΔ είναι ένα βαθύτατο φεουδαρχικό  κόμμα με μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις, που η Αγία οικογένεια των Χανίων από τη ώρα που ανέλαβε τα ηνία της τις οργάνωσε με τρόπο που θα  θαύμαζε ακόμη και ο περιβόητος Τζουμπές του 19ου αιώνα.
Έτσι μετά τους πρώτους μήνες ευφορίας που την επέτειναν οι αλλεπάλληλοι  “θρίαμβοι” του λουόμενου ανά την Ελλάδα Κυριάκου και που τα απολύτως εξαρτημένα από την Οικογένεια ΜΜΕ πρόβαλαν ως πραγματικά γεγονότα έρχεται η ώρα της ανώμαλης προσγείωσης.
Εμβρόντητοι ακόμη και οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ παρακολουθούν κάθε ημέρα ότι αντί της αξιοκρατίας, της επιλογής των αρίστων και των ειδικών, που σε όλους τους τόνους υπόσχονταν ο Μητσοτάκης, το επιτελικό κράτος κτίζεται με τα χειρότερα υλικά.
Τυχοδιώκτες δημοσιογράφοι, αποτυχημένοι πολιτευτές, συνταξιούχοι στρατιωτικοί και αστυνομικοί, ανανήψαντες Πασοκικής προέλευσης εξουσιαστές και ανίκανα κομματικά στελέχη επιλέγονται με μόνο κριτήριο όχι τα προσόντα τους αλλά την υποταγή τους στα κελεύσματα της Αγίας Οικογένειας.
Ένας υπόκωφος ψίθυρος έκπληξης και αγανάκτησης διαπερνά όλο το πολιτικό φάσμα ακόμη και τα κομματικά όργανα της Νδ.
Ένας ψίθυρος που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να αποκρύψουν τα αργυρώνητα και καθεστωτικά ΜΜΕ, που λειτουργούν όπως τα τανκς του Παπαδόπουλου, προβάλλοντας οτιδήποτε άσχετο και αποπροσανατολιστικό.
Και είναι κρίμα  που αυτές τις ώρες η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε θέση μάχης,  παρακολουθεί αμήχανη τα γεγονότα χωρίς να έχει ακόμη συγκροτήσει τις δυνάμεις της.

Κ.Σ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *