Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμος Ιωαννιτών: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από την ανάληψη της δημοτικής εξουσίας από την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ και των συμμάχων του.

Δυο χρόνια που αυτοί που στρογγυλοκάθησαν στο δημαρχείο, ύστερα από μια πρωτοφανή για τα δημοτικά δεδομένα προεκλογική εκστρατεία, όπου υποσχέθηκαν τον ουρανό με τ’άστρα, το μόνο που πέτυχαν ήταν να βυθίσουν το δήμο στην στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Έργα που είχαν δρομολογηθεί και ήταν στο στάδιο της εκτέλεσης, όπως ο οδοφωτισμός, η ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας κλπ, ακυρώθηκαν και τώρα πελαγοδρομούν στο πέλαγος της ανικανότητας του δημάρχου και των συνεργατών του.

Στο διάστημα των δυο χρόνων περίσσεψαν τα λόγια και οι δικαιολογίες αλλά και ο αυταρχισμός και η αλαζονεία του δημάρχου που ζει στον δικό του κόσμου και θεωρεί ότι η δημοκρατία είναι εχθρός της αυτοδιοίκησης.

Η προσπάθεια ενοχοποίησης της Αντιπολίτευσης και η διοίκηση με τα χουντικής έμπνευσης διατάγματα Θεοδωρικάκου, όπου τα κατώτερα όργανα υπερτερούν των ανώτερων, αποτελούν μελανό στίγμα στην ιστορία της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακόμη και ο απολογισμός της δημοτικής Αρχής ( πατήστε ΕΔΩ ) φανερώνει την αποτυχία της και η επίκληση της πανδημίας δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις αδυναμίες της για την εγκατάλειψη της πόλης και της περιφέρειας.

Με τα θλιβερά αυτά δεδομένα η διετία που πέρασε δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες για τα Γιάννενα.

Άλλωστε ο λαός λέει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *